Vedete din Romania

#Bianca Brad cancer de san #Bianca Brad cancer #bianca brad

Bianca Brad, marturisiri despre cel mai dramatic moment din viata sa: lupta cu cancerul la san

Actrita Bianca Brad a trecut prin momente dramatice in urma cu 13 ani, cand si-a pierdut fetita. Inima micutei s-a oprit chiar inainte sa vina pe lume. Atunci, vedeta a facut fata cu greu acelui moment si a intrat in depresie. A luptat insa, iar in urma cu 6 ani viata avea sa ii mai dea o lovitura. A fost diagnosticata cu cancer la san. A preferat sa taca si sa lupte in tacere cu boala necrutatoare. Nimeni nu a stiut ce este in sufletul ei.

 

Recent insa, actrita si-a deschis sufletul si a vorbit deschis despre drama prin care a trecut.

“In urma cu sase ani am fost diagnosticata cu cancer la san, in 2015. A fost un soc mare. Initial am vrut sa fac tratamentul conventional dar in urma unei intamplari, m-am razgandit si am mers cu medicina alternativa.

Sase ani de zile nu am spus nimic pentru ca am vrut sa o protejez pe mama mea, care a aflat azi, chiar inainte sa vin aici, la acest eveniment!

Sase ani de zile am fost pe terapii, am trecut prin perfuzii peste perfuzii, milioane de bani, milioane de suplimente, totul facut in tacere… am fost singura! De cate ori am crezut ca nu mai pot, m-am rugat!”, a zis Bianca Brad, la Prima TV.

Bianca Brad a transmis ca boala i s-a tras de la un soc trait in 2013. La momentul respectiv, sotul ei, Aurel Fratila, era arestat si extradat in SUA, confruntandu-se cu acuzatii de terorism. El a fost eliberat un an mai tarziu, insa partenera lui a suferit foarte mult.

De asemenea, cunoscuta actrita a recunoscut ca s-a operat in primavara si nu crede ca boala o sa revina, mai ales pentru ca se increde in Dumnezeu si considera ca o sa fie ferita pe viitor dupa ce a reusit sa treaca peste ultima incercare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare