Vedete din Romania

#despartire #catalin botezatu #bianca dragusanu

Bianca, despre Bote: "Sunt convinsa ca nu ma va inlocui prea usor"

Bianca Dragusanu nu se simte amenintata de concurentele ce se lupta pentru a-i intra in gratiile lui Botezatu in reality-show-ul " Burlacul ". Blondina este convinsa ca intre ea si designer este o relatie foarte speciala care nu va fi usor de inlocuit.

In ultimul timp, Botezatu este din ce in ce mai incantat de experienta pe care o traieste in cadrul concursului "Burlacul" si declara ca se gandeste din ce in ce mai rar la Bianca.

Mai mult decat atat, designerul a declarat cu ceva timp in urma ca sunt anumite concurente care ii trezesc sentimente profunde care il fac sa se simta confuz.

Ce parere are Bianca Dragusanu, cu privire la toate aceste lucruri?

Mediatizata blondina spune ca nu se simte amenintata  de cele 12 fete de la "Burlacul", dispuse sa faca orice pentru designer.

"Catalin nu are cum sa ma inlocuiasca. Eu stiu mai bine ce e intre noi si, chiar daca nu mai suntem un cuplu, avem o relatie de prietenie . Le-am vazut pe fetele de la emisiune . Sunt dragute, dar nici una nu se ridica la nivelul lui. Nici una nu e de nasul lui. El e sofisticat, inteligent, bun, elegant, cult, cu un sarm irezistibil si are aceleasi pretentii de la partenera lui. Sunt convinsa ca nu ma va inlocui prea usor", a fost declaratia data de Bianca Dragusanu pentru ziarul Libertatea.

Citeste si:

Bianca: "Voi ramane mereu blonda lui Bote!"

Bote a sarutat 20 din 22 de fete

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului