Vedete din Romania

#catalin botezatu #adrian cristea #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu a primit de la Bote o rochie de 7.000 de euro

Chiar daca a primit un cadou generos de la Catalin Botezatu de ziua ei, Bianca Dragusanu a fost suparata ca designerul nu a ajuns la petrecere.

Bianca Dragusanu si-a sarbatorit vineri implinirea varstei de 29 de ani printr-o petrecerere in club Princess din Capitala. Nici Adrian Cristea, nici Catalin Botezatu nu au fost prezenti sa-i ureze "La multi ani!".

"Catalin mi-a trimis flori toata saptamana, iar acum am primit de la el un buchet de 150 de trandafiri. Mi-a luat si o rochie Roberto Cavalli, insa pentru mine conteaza sa am persoanele dragi langa mine. Stiu ca are prezentare la Brasov, dar daca ma iubea cu adevarat, intarzia o ora ca sa vina sa ma felicite", a declarat Bianca, citata de Click.ro.

Rochia primita de Bianca costa 7.000 de euro, potrivit aceleiasi surse.

Bianca Dragusanu a zburat sambata la Cluj, unde Catalin Botezatu urma sa aiba o prezentare de moda in Iulius Mall. Ea nu s-a vazut insa imediat cu Bote, ci s-a plimbat de mana cu Adrian Cristea prin magazine in timpul prezentarii designerulului.

"M-am intalnit si eu cu Bianca, dar va zic eu ca nu se va impaca cu Adrian Cristea. Cred ca a facut intentionat gestul asta, de a se plimba cu el de mana, dar pe mine nu ma afecteaza. Si-a facut in ciuda ei, nu mie, daca la asta s-a gandit", a declarat Catalin Botezatu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului