Vedete din Romania

#catalin botezatu # burlacita #iubire #adrian cristea #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu: "Adrian Cristea m-a iubit exact cum mi-am dorit eu"

Bianca Dragusanu a inceput sa faca dezvaluiri personale concurentilor de la "Burlacita". Roscata i-a marturisit unui pretendent ca Adrian Cristea a avut mai multe calitati decat catalin Botezatu.

Asistenta lui Dan Capatos nu s-a sfiit sa il compare pe Catalin botezatu cu Adrian Cristea chiar in emisiunea produsa de el.

Bianca i-a marturisit unuia dintre concurenti ca Adrian Cristea a avut mai multe calitati si a fost un iubit mai bun decat Catalin Botezatu.

"Vrei sa-ti fac o comparatie intre Adrian Cristea si catalin botezatu?! Adrian a fost mai aproape de mine. Catalin e mai in cantonament decat Adrian, el e plecat 8 luni pe an din tara. In Adi am gasit un sprijin. Evident ca a avut mai multe calitati decat Catalin Botezatu, avand in vedere ca am trait langa el un an si jumatate. M-a iubit exact cum mi-am dorit eu", i-a marturisit Bianca Dragusanu concurentului Adrian.

"Eu sunt o femeie foarte fidela. In toate relatiile pe care le-am avut am fost doar cu persoana in cauza, nu am inselat", a mai spus Bianca, citata de Libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare