Vedete din Romania

#Bianca Dragusanu vanata # Bianca Dragusanu batuta #imagini socante #bianca dragusanu #vanatai

Bianca Dragusanu, batuta de iubit! Este plina de vanatai! Imagini socante!

Bianca Dragusanu tece prin momente cumplite. Aceasta a fost agresata de iubitul ei si este plina de vanatai. In urma agresiunii, Bianca l-a parasit pe Alex Bodi.

Se pare ca cei doi ar fi avut o relatie tumultoasa inca de la inceput. Insa, ultima lor cearta s-a lasat cu agresiuni fizice din partea iubitului.

Cearta intre cei doi ar fi avut loc imediat dupa ziua de nastere a blondei. Potrivit unor surse apropiate celor doi, citate de cancan.ro, Alex Bodi ar fi invinetit-o pe Bianca, iar dovada sunt imaginile pe care vedeta le-a postat pe o retea de socializare.

"Pe bratul Biancai Dragusanu se poate observa o 'frumusete' de vanataie, care ar purta, spun sursele noastre, 'semnatura' fostului ei partener. S-au certat destul de tare. S-a ajuns la imbranceli. Bianca are mai multe vanatai pe corp. Se observa destul de clar ca a fost agresata de Alex. A fost bruscata de el. De data aceasta, e foarte hotarata sa nu-l mai ierte. Alex a recunoscut faptul ca a comis-o", a marturisit o persoana din anturajul celor doi.



Cearta intre cei doi ar fi pornit din cauza infidelitatilor lui Alex Bodi, pe care Bianca le-a tot trecut cu vederea, insa de aceasta data i-ar fi cerut explicatii acestuia, iar discutia lor a degenerat si a izbucnit un adevarat scandal, barbatul devenind agresiv.

"S-au certat destul de tare dupa ce Bianca a aflat ca a inselat-o. Nu a fost vorba doar de asta, dar din cate stiu nu s-a intamplat o singura data, a inselat-o 'la cantitate', nu 'la calitate'. In plus, a si mintit-o. Daca peste episodul din Poiana a putut sa treaca, cel petrecut recent i-a pus capac. Mai ales ca, in ultima perioada, Alex devenise agresiv si s-au certat destul de rau", a marturisit o persoana din anturajul celor doi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare