Vedete din Romania

#declaratii socante #bianca dragusanu #studii #facultate

Bianca Dragusanu, declaratii socante: "Am prietene cu doua facultati care sunt vanzatoare. Eu nu am facultate, dar am tot ce-mi trebuie"

Bianca Dragusanu face declaratii socante! Aceasta a fost invitata la podcastul lui Damian Draghici unde a facut declaratii din viata sa care au creat valva printre internauti.

 

Declaratia controversata a Biancai Dragusanu se refera la studiile pe care aceasta le are, comparanduse cu prietenele ei care au si doua sau trei facultati terminate, dar care nu reusesc sa se descurce. 

"Am venit in Bucuresti pentru a-mi urma visul. Nu am terminat facultatea, am facut doi ani si jumatate la ASE, in Petrosani, dupa care am abandonat, dupa care am inceput alte cursuri la o scoala de televiziune. Si acolo m-am pierdut pe drum. Si mi-am dat seama ca adevarata scoala care m-a ajutat pe mine sa reusesc este scoala vietii.

Eu am prietene si cunostinte cu doua-trei facultati si sunt vanzatoare si se plimba cu metroul. Eu nu am reusit sa termin facultatea, dar am tot ce-mi trebuie. Nu pot sa spun ca am sau n-am regrete ca n-am terminat facultatea. Cred ca mi-as fi dorit foarte tare sa devin medic daca aveam capacitatea si resursele financiare la momentul potrivit, cu siguranta terminam Facultatea de Medicina si as fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni", a spus Bianca Dragusanu, potrivit ziare.com.

Decalaratiile Biancai Dragusanu au starnit imediat revolta in randul internautilor care au studii superioare.

Sursa foto: capital.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare