Vedete din Romania

# desfigurata #alex bodi #ordin de restrictie #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu, desfigurata intr-o fotografie. Sustine ca ar fi fost batuta de fostul sot

Bianca Dragusanu a divortat de Alex Bodi dupa numai 7 luni de la casatoria civila. Intr-un an si jumatate de relatie, cei doi s-au despartit si s-au impacat de mai multe ori, motivul fiind gelozia si comportamentul violent al fostului sot.

Vedeta a vrut sa vada toata lumea ce a patimit alaturi de Alex Bodi si a publicat pe contul de Instagram o fotografie in care apare desfigurata, sustinand ca a fost batuta de acesta.

"Cu asta am ramas! Dar m-am vindecat! Sa vedem ce spun autoritatlie despre barbatia ta!," este mesajul pe care Bianca Dragusanu l-a scris in dreptul imaginii.

Fostul sot nu a ramas dator si a reactionat imediat spunand lucruri compromitatoare despre Bianca Dragusanu. Alex Bodi sustine ca fosta sotie a vrut sa se arunce din masina si l-a santajat cerandu-i  bani.

"Oare ce vor spune autoritatile cand vor afla ca ai vrut sa sari din masina si, mai ales, ca ai cerut bani, iar eu te-am platit?," a fost mesajul posat de afacerist. 

Binaca Dragusanu a cerut ordin de restrictie

Bianca Dragusanu si fostul sot s-au intalnit la 4 zile de la divort la o sala de sport, unde s-a petrecut un moment tensionat. Dupa o discutie aprinsa, lucrurile au degenerat si Alex Bodi ar fi impins-o pe Bianca. Aceasta a plecat furioasa si s-a oprit la Politia din Voluntari pentru a depune o plangere impotriva lui Bodi si pentru a obtine un ordin de restrictie. Se pare ca l-a si primit, iar afaceristul nu are voie sa se mai apropie de ea timp de cinci zile, scrie Wowbiz.ro.

"Sa ma ajute Dumnezeu sa trec si peste asta!" a declarat Bianca Dragusanu la iesirea din sectia de Politie.

"Nu vedeti ca am venit direct de la sala, sa ma prezint aici? Ce sa mai zic, nu a zis ca sunt un capitol incheiat pentru ea? Nu stiu de ce isi mai cauta discutii cu mine acum, dar se vor demonstra chestiile astea," a afirmat si Alex Bodi, la iesirea din sectia de Politiei, potrivit Cancan.  

Alex Bodi a recunoscut in emisiunea Teo Show ca este gelos si agresiv, desi i-a promis de mai multe ori blondei ca se va schimba. "De aceea s-a terminat casnicia noastra. Nu a reusit sa se schimbe" a spus Bianca Dragusanu. 

Bianca Dragusanu se afla la al doilea divort, dupa cel de Victor Slav, cu care are o fetita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului