Vedete din Romania

#Bianca Dragusanu cancer #vedete intern #bianca dragusanu #showbiz

Bianca Dragusanu, devastata de durere. Mama sa are cancer!

Bianca Dragusanu si mama ei trec prin clipe dramatice. Saptamana trecuta, la un control de rutina, mama vedetei a aflat ca are cancer de piele. 

Aceasta avea de ani buni un neg la nivelul fetei, care crestea in volum. Diagnosticul medicilor a speriat-o pe Madi, mama Biancai Dragusanu, care a fost operata de urgenta, iar acum asteapta rezultatele biopsiei. 

Surse din preajma familiei sustin ca, speriata ingrozitor, mama Biancai Fragusanu a apelat la fiica ei si s-a prezentat urgent la medic.

“Dragusanca a dus-o pe femeia care i-a dat viata la medicul Calin Dobos, care, imediat a si bagat-o la analize. Dupa primele rezultate, a inceput durerea. Negul de la nivelul nasului era cancerigen, asa ca, imediat, a dus-o pe doamna Madi in sala de operatii. I-a scos negul, apoi, i-a luat o grefa din bratul drept si i-a pus-o in locul taieturii nazale, intrucat, deja se formase o gaura acolo, care trebuia umpluta pentru a nu se infecta si a arata rau! I-a aplicat apoi un pansament cicatrizant si i-a spus ca nu trebuie sa il scoata decat peste cateva zile. Tot atunci, mama Biancai va fi supusa unui nou set de analize la nivelul pielii, pentru a se vedea in ce stadiu este cancerul si ce pasi trebuie sa urmeze pentru a se putea vindeca", au dezvaluit prietenele vedetei, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 

“O alunita care se tot modifica, o deranja. A fost diagnosticata cu un cancer de piele. A vazut-o, dar a ignorat-o, nu s-a gandit ca e o problema atat de grava. A fost scoasa, cu tot cu radacini, i s-a luat o grefa de piele si s-a facut o mica operatie. E foarte fricoasa, am convins-o foarte greu, dar medicul i-a spus ca nasul ei ar putea fi “mancat” de cancer. Asa i-a zis!

Doamne ajuta! A fost la biopsie. Din ce ne-a spus domnul doctor nu avem de ce sa ne facem griji. S-a invinetit, trebuie sa poarte bandaj. Aveti grija cu negii, cu alunitele! Din doua in doua zile ii schimba pansamentul, peste o saptamana o sa ii taie firele. Ii este frica. Nu este usor sa ai o operatie la fata!  Nu va spun cum a reactionat cand s-a vazut vanata, cusuta, operata, jumatate din nas e operat.
Toti am incurajat-o, inclusiv Victor”, a spus Bianca Dragusanu la Teo Show. 

 

Sursa foto: infomm.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare