Vedete din Romania

#nume copil bianca dragusanu # copil bianca dragusanu #sarcina bianca dragusanu #bianca dragusanu #victor slav

Bianca Dragusanu, dezvaluiri incredibile! De ce a ales doua nume pentru fetita ei

Bianca Dragusanu are mai putin de doua saptamani pana sa devina mamica. Cu toate acestea, pe ultima suta de metri, Bianca a ales ca micuta sa poarte doua nume. Explicatia te va uimit!

Desi cei Bianca si Victor stiau inca dinainte de a afla sexul copilului ca micuta se va numi Sofia, Bianca a facut declaratii uimitoare. Motivul pentru care si-a dorit inca un nume pentru Sofia este unul incredibil, la care nimeni nu se astepta.

"Victor a zis ca vrea o fetita, vulpita, cu ochi albastri pe care s-o cheme Sofia si, pentru ca nu mi-a dat de ales, eu am mai vrut un nume, sa-mi pun si eu amprenta cumva, si am tot cautat si intrebat si am ajuns la Amely Sophie sau Natalia Sofia si toti au votat a doua varianta. Victor nu a vrut ca fetita noastra sa aiba doua nume, eu da!", a declarat Bianca pentru libertatea.ro.

Bianca a explicat de ce a luat aceasta decizie: "Pentru ca si eu am doua nume dintre care cu unul nu m-am identificat si, pe la 24 de ani, am renuntat la el in favoarea celuilalt. Mi-am schimbat numele si mi-am schimbat destinul. Cat am fost Anca, am fost un copil sarac, care a suferit mereu. Apoi m-am impus in fata celorlalti, inclusiv in fata alor mei, si le-am cerut sa nu ma mai strige Anca, pentru ca m-am saturat sa fiu vulnerabila. Simteam ca Bianca e mai puternic si ca voi reusi sa scot femeia puternica din mine. Nu aveam prea multe sanse intr-un satuc de provincie fara semafoare. Cand am inceput sa ma prezint Bianca, lucrurile au inceput sa se schimbe. De atunci, viata mea e din ce in ce mai aproape de cum am visat sa fie. Asa si cu Sofia – daca va simti ca Natalia o reprezinta mai mult, asa se va prezenta si sunt sigura ca acest copil iubit va reusi in viata tot ce isi propune. Va fi ambitioasa si curajaosa ca mami si va fi inteligenta si priceputa in orice ca tati", a adaugat Bianca.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare