Vedete din Romania

#divort Bianca Dragusanu #Bianca Dragusanu somera #vedete intern #victor slav #adrian cristea #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu, fara sot, fara job si fara amant?

Bianca Dragusanu, una dintre cel mai intens mediatizate vedete ale acestui moment, atrage din nou atentia asupra sa prin urmarile pe care le are scandalul cu iz de adulter in care a fost implicata de curand. Dupa nunta fastuoasa, un divort fulgerator, acum Bianca Dragusanu este cu psihicul la pamant, iar apropiatii sai spun ca aceasta ar fi vrut chiar sa se sinucida.

A ramas fara jobul de 16.000 de euro

Prima veste proasta pe care a primit-o Bianca ca urmare a scandalului de proportii in care este implicata a fost aceea a pierderii jobului de la Antena Stars, pentru care vedeta incheiase un contract pentru prezentarea unei noi emisiuni, pentru care ar fi primit un salariu lunar de 16.000 de euro.

Se pare ca sefii de la Antena Stars nu au fost foarte incantati de imaginea sifonata de care vedeta a avut parte in ultima perioada, de aceea ar fi decis sa scoata emisiunea din grila de programe cel putin pentru o perioada.

Pe de alta parte, surse apropiate Biancai Dragusanu au marturisit ca, in realitate, fosta asistenta TV a fost cea care a renuntat la job si a apelat la serviciile unui avocat pentru a rezilia contractul cu Antena Stars. Se pare ca Bianca a facut acest gest pentru a-si salva casnicia cu Victor Slav, astfel aratandu-i lui Victor ca vrea sa devina o femeie de casa.

Victor, de neinduplecat

Desi Bianca incearca din rasputeri sa ii arate lui Victor ca il iubeste si recurge la tot felul de tertipuri pentru a-i intra din nou in gratii acestuia, se pare ca prezentatorul TV este de neinduplecat si nimic nu il va mai face sa dea inapoi. Cel putin asta reiese din ultimele mesaje cu subinteles pe care cei doi soti si le posteaza pe conturile de socializare.

"Sometimes you have to forget what you feel... and remember what you deserve" / "Uneori trebuie sa uiti ce simti... si sa-ti amintesti ce meriti", a scris Victor Slav pe Facebook.

Acest mesaj vine, se pare, ca raspuns la mesajul pe care Bianca l-a postat recent pe pagina sa socializare. "Cand ai ajuns la capatul a ceea ce ar trebui sa stii, esti la inceputul a ceea ce ar trebui sa simti", a scris vedeta.

 

Adrian Cristea bate si el in retragere

Adrian Cristea, barbatul pentru care Bianca a dat cu piciorul la casnicia cu Victor Slav, pare sa bata si el in retragere. Potrivit apropiatilor, fotbalistul a vrut doar sa o desparta pe Bianca de sotul sau, deoarece interesul sau pentru femei creste doar in momentul in care acestea sunt implicat in relatii serioase.

 
"Putini stiu ca Adi nu se prea complica aiurea cu femeile! Ii place sa fie cel mai important barbat din viata lor si face tot posibilul sa fie cu ele daca sunt partenerele altora. Asa este Printu’… Dupa ce le-a vrajit, se duce la o alta prada! La fel s-a intamplat si cu Bianca in urma cu trei ani. La un moment dat, Adi si Dragusanca s-au certat ingrozitor si, conform obiceiului, ea i-a dat apa la moara unui jucator celebru. S-a intalnit cu el in Turcia si parea ca se intelege de minune cu noul amorez! Numai ca, atunci cand Cristea a aflat, a luat primul avion si s-a dus la roscata cu inelul de logodna "in dinti"! A fost o intalnire romantica, plina de pasiune si toata lumea a crezut ca ei se vor casatori! Ei bine, la revenirea in tara, Adrian a uitat de logodna rapida si a taraganat lucrurile pana s-a despartit iar de Bianca!”
 
De asemenea, scandalul in care a fost implicat alaturi de Bianca pare ca l-a costat si pe Adrian Cristea jobul. Steaua a renuntat la serviciile sale, iar acum isi cauta echipa. Din aceasta cauza, se pare ca Printul nici nu mai vrea sa auda de scandalul cu Bianca, de aceea si-a sters si contul de Facebook, duminica seara, dupa ce a postat un mesaj ambiguu. "Everything happens for a reason (Totul se intampla pentru un motiv)", a scris Adrian Cristea pe Facebook.

Citeste si:

Desi pare 100% natural, are deja doua operatii estetice. Iata despre ca cantaret roman este vorba

O vedeta din Romania a devenit mamica pentru a patra oara

 

Sursa foto: reginele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare