Vedete din Romania

#bianca gravida #Bianca Dragusanu gravida #silueta bianca dragusanu #bianca dragusanu #gravida

Bianca Dragusanu, gravida in luna a opta! Iata cum arata viitoarea mamica

Bianca Dragusanu este gravida in luna a opta insa are o silueta de invidiat. Mai mult, Bianca a reusit sa-si adapteze garderoba noilor sale dimensiuni si sa-si camufleze cu succes burtica de gravida.

 

Desi si-a pierdut dimensiunile care au consacrat-o, Bianca nu a luat foarte mult in greutate. Mai exact, dupa cum a marturisit chiar ea, "vreo 10 kilograme". Nu se cantareste, pentru ca nu ar suporta sa vada acul luand-o razna, dar se masoara pentru a-si croi diverse tinute. Potrivit apropiatilor ei, sarcina i-a modificat serios dimensiunile de la 90-60-90. Sani i-au crescut doua numere, talia a disparut, iar soldurile s-au latit cu fix 10 cm, conform ultimei masuratori. Asadar, Bianca are fizic de femeie insarcinata, dar stie sa-l mascheze.

Sursa foto: libertatea.ro

Bianca a postat pe Facebook o imagine recenta in care apare alaturi de Victor Slav. Aceasta a reusit sa uimeasca din nou cu silueta ei, aceasta ascunzandu-si perfect burtica de gravida cu ajutorul tinutei. Abia se observa ca aceasta este insarcinata, semn ca a reusit sa urmeze o dieta alimentara sanatoasa, fara sa faca excese. Dupa cum scrie chiar Bianca, pe pagina persoanala de Facebook, se delecteaza cu desert doar duminica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului