Vedete din Romania

#catalin botezatu #adrian cristea #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu ii verifica femeile lui Cristea

Despartirea de Adrian Cristea nu a insemnat pentru Bianca Dragusanu ruperea oricarei relatii. Asistenta lui Dan Capatos a marturisit ca il ajuta pe fotbalist sa aleaga fetele cu care vorbeste pe Facebook.

Dupa ce s-au despartit, odata cu transferul lui Adrian Cristea la Universitatea Cluj , Bianca Dragusanu si fotbalistul mai au inca multe atasamente.

Bianca si Adrian Cristea au petrecut weekendul impreuna, in apartamentul lui din Titan, acolo unde vedeta continua sa locuiasca impreuna cu sora ei, potrivit Click.ro.

Asistenta de la " Un show pacatos " a recunoscut ca il ajuta pe Adrian Cristea sa aleaga fetele de pe Facebook cu care sa vorbeasca sau sa iasa in club.

"Eu si Cristea suntem prieteni, vorbim despre femei. Cristea e un baiat singur, frumos, curtat. Ma uit pe Facebook, mai vad pe profilul lui cate una, ii zic asta da, asta nu", a povestit Bianca, citata de aceeasi sursa.

Dupa despartirea de fotbalist, Bianca si-a aratat disponibilitatea de a se intoarce la fostul iubit, Catalin Botezatu, insa designerul sustine ca vrea o femeie alaturi de care sa inceapa o familie, iar Bianca nu se potriveste descrierii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare