Vedete din Romania

#anda adam #sarcina #victor slav #bianca dragusanu #probleme cuplu #relatie bianca dragusanu

Bianca Dragusanu, in impas. Victor Slav vrea sa se intoarca la Anda Adam?

Bianca si Victor Slav sunt personajele principale ale showbizului romanesc de cateva luni incoace. Tacerea si intamplarile care au avut loc in viata lor in ultima perioada au suscitat din ce ce mai tare interesul publicului si al presei. Cel mai socant gest a fost insa intreruperea de sarcina pe care Bianca a facut-o in urma cu trei saptamani, desi pana nu demult vedeta sustinea ca isi doreste cu ardoare sa devina mamica.

Ipoteze numeroase, insa discretie maxima

Imediat dupa ce a aflat de gestul Biancai, presa a inceput sa faca diverse speculatii care sa explice aceasta intrerupere de sarcina. Prima ar fi fost aceea ca Bianca nu putea sa duca sarcina pana la capat deoarece suferise o interventie chirurgicala, fapt ce ar fi pus in pericol sanatatea copilului, a doua ar fi fost aceea ca bebelusul nu era al lui Victor, iar a treia avea in vedere cariera Biancai, care nu putea sa renunte in acest moment la anumite contracte de imagine.

Cu toate ca presa arunca in fiecare zi cate un zvon si crea tensiune in cuplu Slav, fapt recunoscut pana la urma si de Bianca, cele doua vedete si-au vazut in continuare de viata, fara sa faca vreo declaratie in acest sens.

Anda Adam arunca bomba

Cea care a venit cu explicatie in ceea ce priveste comportamentul tot mai ciudat pe care il au sotii Slav a fost insa chiar fosta iubita a prezentatorului meteo, Anda Adam, care a dezvaluit ca acesta a contactat-o si i-a cerut "sa fuga amandoi in lume".

Doar ca in acest timp, Bianca a fost si ea extrem de vigilenta si i-a gasit sotului sau mesajul pe care acesta i l-a trimis Andei Adam. Se pare ca din acest motiv vedeta a hotarat sa intrerupa si sarcina, deoarece acum nu mai poate avea incredere deplina in Victor.

"Da! Victor mi-a dat pe WhatsApp: Ce faci, esti OK? Nu mai support presiunea. Imi vine sa plec in lume. Eu i-am raspuns ca si eu vreau acelasi lucru! Probabil, asta a gasit Bianca in telefonul lui!”, a marturisit Anda Adam, pentru wowbiz.ro.

De asemenea, fosta iubita a lui Victor Slav a recunoscut ca aceasta se afla intr-o pasa proasta, deoarece nu este obisnuit cu aceasta presiune. Totodata, cantareata a tinut sa precizeze ca intre ea si Victor nu va mai putea fi nimic.

"Victor nu este obisnuit cu haosul, si de cand e cu Bianca, numai de asta are parte! S-a confesat la mine pentru ca a stat sase ani cu mine. In cine altcineva sa aiba incredere? E un om foarte misto. Daca-mi da telefon la 3 noaptea, merg dupa el oriunde. Nu mai am sentimente pentru Victor, sa stea linistita. Nici daca vrea sa se mai intoarca, nu mai vreau eu!", a adaugat Anda Adam.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare