Vedete din Romania

#dieta raw-vegan #bianca dragusanu #perfuzii #urgente #soc anafilactic

Bianca Dragusanu, in soc anafilactic de Sarbatori. Iata ce a putut sa manance!

Daca pe unii i-au doborat de sarbatori ouale fierte si friptura de miel, pe Bianca Dragusanu a bagat-o in spital mancarea raw-vegan. Ea a ajuns la Urgente in soc anafilactic, aproape lesinata.

Tensiune 6, iritatii pe tot corpul si fata umflata. Asa arata Bianca Dragusanu in ajunul Pastelui, atunci cand a ajuns pe mana medicilor. In Saptamana Mare, diva a tinut post, motiv pentru care a ales sa manance o budinca raw-vegan, care, se stie, nu este preparata termic. Ceva nu i-a priit blondinei, astfel ca la scurt timp dupa masa a inceput sa se simta rau.

"Peste noapte simtea ca se sufoca. A intrat in panica si s-a dus de urgenta la medic. A facut injectii cu cortizon, iar medicii au trecut-o pe perfuzii", a povestit pentru click.ro una dintre prietenele Biancai.

Incidentul nefericit a facut-o sa isi amane vizita la rudele de la Hunedoara, mai ales ca, dupa socul anafilactic suferit, Bianca este nevoita sa treaca zilnic pe la spital pentru a i se administra perfuzii. In plus, o perioada trebuie sa urmeze si un regim alimentar sever.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului