Vedete din Romania

#catalin botezatu #dan capatos #bianca dragusanu # burlacita

Bianca Dragusanu isi cauta un partener la Burlacita

Dupa despartirea de Adrian Cristea, Bianca Dragusanu isi cauta un partener in emisiunea "Burlacita". Asistenta lui Dan Capatos spune ca vrea sa-si gaseasca sufletul pereche.

Bianca Dragusanu este hotarata sa-si gaseasca jumatatea in acelasi mod ca fostul ei iubit, Catalin Botezatu, printr-un reality show. "Am mai fost singura, am fost si in relatii care nu s-au terminat bine, iar aceasta emisiune cred ca este o foarte buna oportunitate sa cunosc si alti barbati. Vreau sa imi gasesc jumatatea si cred ca acest show va fi un prim pas pe care il fac spre sufletul meu pereche", a declarat Bianca Dragusanu, citata de Protvmagazin.ro.

Asistenta lui Dan Capatos va colabora la noul show cu fostul ei iubit, Catalin Botezatu. "Ne intelegem bine dincolo de toate rautatile care s-au mai scris. Vom participa amandoi la acest supershow. Atat eu cat si Catalin suntem doi oameni maturi si dincolo de orice avem o prietenie frumoasa", a mai spus Bianca.

Chiar daca nu are planuri de maritis, Bianca Dragusanu a explicat ca este ceruta in casatorie anual de diferiti barbati. "Cam o data pe an mi se intampla treaba asta, incepand de pe la 18 ani. Cred ca am trecut de 10 cereri in casatorie , desi nu mi-am dorit asta niciodata", a marturisit roscata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului