Vedete din Romania

# bianca dragusanu masini #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu isi vinde masinile de lux. Cat cere pe ele?

Bianca Dragusanu si-a scos la vanzare masinile de lux cu care s-a afisat in ultima perioada. Vedeta vinde un Bentley si un Mercedes. A marturisit ca doreste sa isi cumpere o masina mai scumpa. 

„Unul dintre prietenii mei cei mai buni se ocupă deja de vânzarea mașinilor mele. Eu, la mine unde stau acum, am doar două locuri de parcare. Săptămâna trecută eram aproape să iau a treia mașină, dar pentru că ce să o iau că eu sunt doar un om? Atunci, am acest Bentley pe care vreau să-l vând, din 2016, cu 80.000 de euro și 80.000 de kilometri. Mai am și Mercedesul ăsta CLE Coupe 2021, cu 3.000 de kilometri, că l-am luat în ianuarie. Vreau să le vând pe amândouă pentru că vreau să-mi iau o mașină mult mai tare și mult mai scumpă”, a declarat Bianca Drăgușanu la „Teo Show”.

Vedeta a explicat de ce a luat această decizie: „Confortul! Eu mă iubesc pe mine foarte tare. Eu sunt foarte importantă în viața mea. De la mine pleacă tot. Dacă eu sunt fericită să conduc o mașină care are sclipici și piele albă, steluțe și înăuntru e cu bej, atunci, confortul meu pleacă de la lux. Eu îmi permit. Așa am zis să le vând pe astea două, mai pun o mică diferență și iau alta. Asta e viața pe care îmi place să o trăiesc. Dar, având în vedere că în momentul de față am tot – sănătate, copilul îmi este bine – de ce să nu mă răsfăț? Până la urmă, pentru ce am muncit. Am avut ani de zile când eram aici, eram colege, când veneam luni și plecam sâmbătă acasă și mai filmam și duminica Revelionul. Am avut trei ani în care am muncit de luni până duminică, despre ce vorbim?”, a declarat Bianca Drăguşanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului