Vedete din Romania

#amenzi #bianca dragusanu #colaps financiar #vedete intern

Bianca Dragusanu, la un pas de colaps financiar! Vedeta risca amenzi de 90.000 de euro

Ghinioanele se tin lant in viata Biancai Dragusanu. Apele tulburi din viata personala a vedetei - casatoria esuata cu Victor Slav, scandalul cu Adrian Cristea si cu Veronica Cara - s-au mutat si in viata ei profesionala si in plan financiar. Apele nu sunt deloc calme in contul vedetei, care se pare ca a ramas fara emisiune la Antena Stars si este amenintata cu o amenzi de aproape 90.000 de euro, pretinse de aceeasi televiziune.

La sfarsitul lunii ianuarie, Bianca declara cu zambetul pe buze ca vrea sa ingroape scandalurile din plan personal si ca isi doreste sa se axeze mai mult pe partea profesionala si sa faca din cariera o prioritate in viata ei. Cum socoteala de acasa nu se potriveste niciodata cu cea din targ, planurile vedetei au fost date peste cap, parcursul profesional pe care voia sa si-l croiasca in televziune fiind, momentan, incert.

Bianca ar putea veni cu bani de acasa

Trustul care parea sa devina un izvor de bani pentru Bianca - din emisiunea pe care urma sa o modereze si din aparitiile tv - este si cel care acum o ameninta cu amenzi de aproape 90.000 de euro.

La sfarsitul anului trecut, Bianca a semnat un contract de exclusivitate cu Antena Stars.

CITESTE SI:

Catalin Botezatu sufera de o boala care l-ar putea ucide 

Pe durata contractului, vedeta nu avea voie sa aiba aparitii tv ori sa faca declaratii pentru niciun alt trust, fara acordul conducerii Antenei. Diva nu a tinut cont de aceasta clauza si a dat curs invitatiilor tuturor trusturilor, mai ales in perioada scandalului cu privire la trioul amoros Bianca - Adrian Cristea - Victor Slav.

Acum, vedeta este pasibila de amenzi usturatoare si ar putea fi nevoita sa vina cu bani de acasa, pentru a plati sanctiunile impuse de trustul Intact. Oficialii postului tv au declarat ca abaterile Biancai de la contract se ridica pana in prezent la suma de 90.000 de euro. Pentru fiecare incalcare a clauzelor impuse in contract, vedeta este nevoita sa scoata din buzunar cate 10.000 de euro.

CITESTE SI:

5 vedete scandaloase

"Bianca nu intelege ca atunci cand semneaza un contract trebuie si sa il respecte, nu doar sa incaseze bani din el! In general, exista niste reguli si nu trebuie incalcate, mai ales daca ai semnat cu mana ta ca esti de acord cu intelegerea! In momentul in care vedeta a incalcat prima data contractul, a primit instiintarea ca trebuie sa plateasca 40.000 de euro, apoi a continuat cu "derapajele" si amenda a ajuns la 90.000 de euro! Culmea e ca Bianca pare ca nu invata din greseli si merge pe drumul ei in continuare, ceea ce ar putea sa o usture si mai tare la buzunar! Amenzile vor fi si mai drastice, la fiecare abatere, va plati cate 10.000 de euro!", a declarat o sursa din cadrul Intact pentru Wowbiz.ro.

CITESTE SI:

Secrete scandaloase in viata Marioarei Murarescu

Anularea emisiunii "Academia Biancai"

Vestile proaste cu privire la cariera vedetei au inceput inca de ieri, cand roscata a fost instiintata de sefii trustului ca emisiunea pe care urma sa o modereze la Antena, "Academia Biancai", a fost scoasa din grila de primavara. Se pare ca numeroasele abateri contractuale ale vedetei de la intelegerea semnata cu Antena au "costat-o" emisiunea si viitorul profesional in televiziune.

Sursa foto: Cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare