Vedete din Romania

#vedete intern #sarcina bianca dragusanu #bianca dragusanu #showbiz #victor slav

Bianca Dragusanu, mama in 2016. Cum s-a dat de gol

Cea mai arzatoare dorinta a Biancai Dragusanu in 2016 este sa devina mama! Intoarsa din vacanta petrecuta alaturi de fostul ei sot, Victor Slav, la New York (SUA) si Cancun, (Mexic) pare sa fie pregatita sa dea vestea cea mare.

Zvonuri despre o posibila sarcina a Biancai Dragusanu au existat si in timpul scurtei casnicii cu Victor Slav, dar mai ales dupa divort. Asa ca fanii se asteapta dintr-un minut in altul ca vedeta sa faca marele anunt, mai ales ca, la sfarsitul lui 2015, Bianca Dragusanu marturisea ca-si doreste cu ardoare un copil.

„Am fost casatorita si nu cred ca mai este cazul sa fac pasul acesta. Totusi, dorinta mea cea mare, in 2016, este aceea de fi mama. Imi doresc doua fetite si daca se poate, sa fie gemene, chiar as fi cel mai binecuvantat om din lume”.

Momentul pare ideal, in conditiile in care relatia cu Victor Slav merge mai bine ca niciodata.

“Victor ma sustine in tot ce fac si e foarte incantat de rochiile mele. Viata mea sentimentala este altceva. Mai exista discutii, ne mai certam, iar ne impacam. Avem mai multa liniste si mai multa pace sufleteasca acum. Dar nu mai vorbesc despre viata mea personala. Acum sunt o noua Bianca. Imi doresc din toata inima sa am un copil, dar cu siguranta Dumnezeu are planul facut pentru mine”

Se pare ca a facut tot posibilul ca visul sa i se indeplineasca. Desi nu a confirmat, vedeta nici nu a infirmat suspiciunile fanilor in ceea ce priveste o posibila sarcina. Ba din contra, le-a dat semne de apreciere, pe Facebook, celor care au felicitat-o.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare