Vedete din Romania

# bianca victor slav #vedete intern #divort bianca # divort victor slav

Bianca Dragusanu: Nu merit sa fiu iertata!

In timp ce Victor Slav isi acuza nevasta ca nu i-a raspuns deloc la telefon pe perioada escapadei la Paris, motiv pentru care a decis sa divorteze, Bianca are alte "reclamatii" la adresa sotului. 

Potrivit unor declaratii facute de aceasta la postul tv Antena 1, relatia dintre cei doi scartaia de ceva vreme, desi sotii incercau sa pozeze inca intr-un cuplu fericit. Astfel, Bianca reclama ca s-a asimtit abandonata si ca nu ar fi fost pentru prima data cand a luat o pauza de la relatia cu Victor Slav. 

"V-ati pus vreodata intrebarea daca mie imi era bine?  Oare de ce am plecat asa? Credeti ca de bine am plecat de acasa. Aceasta problema intre noi doi nu este de 4 zile. Am ajuns la concluzia ca e prea bun pentru mine. Il iubesc, nu l-am luat din ambitie. Eu pot sa justific ce am facut, am fost acolo intr-un context. Pe parcursul acestei relatii au existat anumite divergente. Noi am luat de mai multe ori pauze atunci cand ne certam. In loc sa ne certam sau sa fim violenti am decis sa luam niste pauze. Fiecare a facut ce a vrut. Eu am mers cu fetele la Dubai", a spus Bianca, la Antena 1.

Mai mult, Bianca spune ca nu mai locuia impreuna cu sotul sau inca de dinainte de escapada ei la Paris. Asta in ciuda faptului ca primele informatii cum ca Victor a parasit caminul conjugal deja au aparut dupa anuntul oficial al divortului. 

CITESTE SI
Cat au castigat Bianca si Victor dintr-o casnicie de fatada

"Eu si cu sotul meu, Victor, am trecut printr-o situatie dificila inainte ca eu sa fac acest gest nejustificat. Noi doi nu mai locuiam impreuna de ceva timp. De Revelion, nu prea stiam cum sa ii justific absenta. Eram despartiti, dar nu oficial", a mai declarat Bianca. Totusi, doamna Slav spune ca isi iubeste spotul si nu ar vrea sa renunte la statutul de femeie maritata, chiar daca Victor este decis sa puna punct relatiei lor. 

"Aceste trei zile m-au pus in fata faptului implinit si mi-am dat seama ca eu ma simt cel mai bine langa el. Am constientizat ce simt exact cand am aterizat. e cam tardiv pentru orice regret. M-am simtit abandonata in propria viata. Am incercat sa ma razbun din cauza acestui lucru. Motivele sunt multe. Imi asum tot si asta este. Mai conteaza motivele in situatia in care ce am ajuns? Nu merit sa fiu iertata, nu mai merit nimic", a mai spus Bianca (inca) Slav.

CITESTE SI
De ce s-a suparat Victor Slav pe sotia lui

Intre timp, Victor a postat pe pagina sa o melodie ale caror versuri ii descriu starea de spirit si ceea ce simte vizavi de sotia sa. "Spune-le ca am fost fericit/Iar inima este franta/Toate ranile imi sunt deschise/Spune-le ce am sperat sa fie/Imposibil, imposibil/Sa pierzi dragostea este greu/Sa o pierzi din tradare e si mai rau/Incredere franta si inimi ranite/Stiu... stiu...", sunt cateva dintre versurile melodiei Impossible a lui James Arthur, care pare sa fi atins o coarda sensibila in sufletul lui Victor Slav.

Voi ce credeti? Cine a gresit in relatia Victor-Bianca? 

CITESTE SI
3 vedete pentru care timpul a stat in loc 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare