Vedete din Romania

#restrictiil #declaratie propria raspundere #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu, revoltata din cauza restrictiilor impuse de autoritati: "Au pretext sa-ti mai fure niste bani"

Bianca Dragusanu tuna si fulgera dupa ce aurotitatile au impus noi restrictii pentru prevenirea si combaterea epidemiei de coronavirus.

Aceasta s-a aratat foarte revoltata din cazua declaratiilor pe proprie raspundere, obligatorii atunci cand parasesti localitatea de domiciliu. Bianca Dragusanu considera ca declaratiile pe proprie raspundere sunt "o aberatie."

"Noi mereu am fost relaxati. E o mare aberatie cu acele declaratii. Parca au rezolvat ceva?! E o mare abureala. Au pretext sa-ti mai fure niste bani cu amenzile lor penibile," a declarat Bianca Dragusanu pentru cancan.ro.

Desi nu ii convine absoluti deloc aceasta situatie, Bianca Dragusanu s-a conformat intotdeauna regulilor impuse de autoritati.

"Eu nu ma plictisesc niciodata. Mi-am facut declaratie, am si pe telefon, dar si aici in masina. Parerea mea e ca e stupid sa declari, ce sa declari? Ca m-am dus pana la magazin sa imi cumpar morcovi si patrunjel? Maine, poimaine o sa ma vedeti in rochie de seara la cumparaturi de patrunjel," spunea Bianca Dragusanu in urma cu cateva saptamani.

Bianca Dragusanu, contract de confidentialitate cu Alex Bodi

Dupa un divort cu scantei, care s-a lasat cu vorbe grele si telefioane aruncate pe geam, Bianca Dragusanu si Alex Bodi au revenit la sentimente mai bune. Dupa doat cateva saptamani, cei doi au recunoscut public, la TV, ca au luat decizia sa-si acorde o noua sansa, dupa ce omul de afaceri a hotarat sa faca primul pas spre impacare. Singura conditie pe care a impus-o vedeta pentru a accepta impacarea a fost aceea de a semna un contract de confidentialitate. Conform acestuia, indiferent de discutii, certuri, separari, niciunul nu are voie sa vorbeasca in public despre celalalt. Mai mult, potrivit contractului, cel care greseste in relatie trebuie sa plateasca.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare