Vedete din Romania

#bianca dragusanu #slabire #anorexie

Bianca Dragusanu: "Slabesc pe fond psihic"

Chiar daca se speculeaza ca Bianca Dragusanu a slabit sub pragul anorexiei, asistenta lui Dan Capatos insista ca scaderea in greutate nu este rezultatul infometarii, ci al stresului.

Bianca Dragusanu sustine ca silueta ei de invidiat nu este rezultatul unor eforturi de a se abtine de la mancare. Roscata da vina pe munca si pe stres, spunand ca a slabit pe fond psihic.

"Eu nu tin niciun fel de cura de slabire . Pur si simplu exista zile in care nu pot manca, din diverse motive, din cauza caldurii sau a nervilor", a spus Bianca, citata de Libertatea.ro.

Chiar daca este foarte multumita de aspectul sau, Bianca Dragusanu nu sfatuieste pe nimeni sa adopte regimul ei de infometare .

"Daca vrea cineva sa slabeasca sa nu faca la fel ca mine ca nu e sanatos. Sa faca sport, sa tina un regim sanatos. La mine totul e pe fond psihic. Ma consum foarte mult si muncesc, de asemenea, foarte mult", a mai spus Bianca.

Chiar daca multi au criticat silueta nesanatoasa a Biancai, Catalin Botezatu a explicat in urma cu cateva saptamani ca Bianca nu este anorexica si ca lui i se pare ca arata foarte bine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare