Vedete din Romania

#secret #iubit #catalin botezatu #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu trece peste Bote si se bucura de iubitul secret

Bianca Dragusanu s-a impacat cu gandul ca intre ea si Botezatu nu mai poate fi nimic si ii ureaza acestuia succes in relatia pe care tocmai ce a inceput-o cu Violeta Babiliuc.

Unul dintre motivele pentru care asistenta emisiunii „ Un show pacatos ” a decis sa uite povestea patimasa de amor pe care a avut-o cu celebrul designer este si faptul ca iubeste din nou.

"Daca Botezatu considera ca a facut o alegere buna nu pot decat sa fiu fericita pentru amandoi. M-am resemnat, pentru ca nu mai are niciun rost. Oricum eu nu am ce sa pierd si nu sunt in masura sa iau deciziii eu pentru el. Nu am de ce sa intervin in relatia lui cu Violeta", a precizat Bianca in emisiunea "Un show pacatos", citata de Libertatea.

Asistenta lui Capatos a mai spus ca iubeste din nou si ca este fericita in bratele altui barbat  care nu,  nu este dinamovistul Adrian Cristea.

"Am o relatie secreta. Nu cred ca intereseaza pe cineva direct cu cine am eu o relatie", a marturisit Bianca Dragusanu, citata de Click!.

In urma cu putin timp, fosta iubita a lui Bote anunta ca vrea sa-si cumpere un apartament prin programul „Prima Casa”.

Potrivit cotidianului „National”, achizitia facuta de Bianca se afla intr-un imobil cu regim hotelier care dispune de o intreaga armata de oameni care sa se ocupe de bunastarea locatarilor.

"Si-a luat apartament la etajul patru. Stiu ca a dat in jur de 90.000 de euro avans. Valoarea totala a imobilului este de peste 250.000 de euro, dar aici totul e ca la hotel. Sunt paznici peste tot. Are doua parcari , una la suprafata si una subterana", se arata in publicatia National.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare