Vedete din Romania

#Bianca Dragusanu sport #Bianca Dragusanu centura #Bianca Dragusanu nastere #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu, un nou scandal! “Asta-i chiar prea de tot!”

De cand a devenit mamica, Bianca Dragusanu este in continuu in vizorul fanilor! Astazi, o noua fotografie i-a scandalizat pe cei care ii urmaresc profilul de Facebook. Prietenii virtuali sustin in continuare ca iubita lui Victor Slav a apelat la mama-surogat!

La mai putin de doua saptamani de la nastere, Bianca Dragusanu s-a apucat de exercitii de recuperare! Imaginea in care Bianca Dragusanu apare in sala de sport si cu un corset in jurul mijlocului i-a starnit din nou pe fani!

“La o saptamana de cezariana tu faci sport? Cand toti doctorii recomanda sport dupa 6 luni. Parca atat timp ii trebuie muschiului sa se vindece”, “Daca ai facut cezariana poti sa te strangi cu corsetul ala? nu te doare?”, “Nu cred ca o femeie cu cezariana poate face sport la o saptamana. Iar ai luat-o razna?” , “Eu nu inteleg ce medic intreg la cap iti da voie sa mergi la sala la o saptamana de la nastere? La cezariana se taie mai multe grupe de muschi si nu prea cred ca poti face sport! Probabil ca poza e facuta acum cateva luni , altfel nu stiu ce sa mai cred”, “Ori cum spun toti ceilalti ca nu a nascut de fapt si ca a avut mama surogat”, “Pe bune? Asta-i chiar prea de tot”.

 

Trucul la care a apelat Bianca pentru a-si ascunde burta dupa nastere este o lenjerie modelatoare."Bianca Dragusanu uimeste din nou, fara trucuri de imagine sau sedinte foto profi! La 3 zile dupa nastere, cu branula inca in mana Bianca apare intr-o tinuta mai mult decat provocatoare. Incredibil cat de bine poate arata! Si-a revenit la silueta dinainte de sarcina si poarta lenjeria modelatoare" este mesajul de pe pagina firmei producatoare.

Medicii spun ca nu este nimic rau in a-ti pune corset sau burtiera. "Unii medici chiar o recomanda femeilor care vor sa revina cat mai repede la talia de dinainte de a fi gravida. In plus, burtiera ajuta si uterul sa revina la normal, deci poate fi purtata noapte si zi, daca rezisti", a precizat un medic ginecolog pentru wowbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare