Vedete din Romania

# gabriela cristea salariu #bianca dragusanu #gabriela cristea

Bianca Dragusanu vs Gabriela Cristea. Cine ramane, cine pleaca

Bianca Dragusanu ar putea s-o inlocuiasca definitiv pe Gabriela Cristea in cadrul emisiunii “Te vreau langa mine”.


Ieri, tabloidele au scris ca Gabriela Cristea a fost data afara de la Kanal D si inlocuita definitiv de Bianca Dragusanu in emisiunea „Te vreau langa mine”. Gabriela Cristea a tinut sa lamureasca situatia pe pagina ei personala de facebook.

„Dupa stirile care au circulat astazi (n.r. -ieri ) in presa si care nu au nici o baza, va multumesc pt cuvintele voastre frumoase dar… nu am spus nici o secunda ca ma intorc AZI in televiziune. Am afirmat ca sper sa se intample cat de curand. Concediul meu post natal se incheie la finalul acestei luni si mai am dreptul si la concediul de cresterea copilului. Macar pe primul sa il termin si mai vedem. Fizic ma simt pregatita dar Victoria e inca mititica si cred ca are nevoie de cat mai mult timp petrecut cu mami si tati. Deciziile privind cariera mea si a lui Tavi Clonda le vom luat in familie si vi le vom comunica voua, celor care ne sunteti mereu aproape. Timpul petrecut cu Victoria o sa incline balanta intr-un sens sau altul. Va imbratisez cu drag!”, a scris Gabriela Cristea.

Potrivit unor surse apropiate celor doua prezentatoare, Gabriela Cristea ar fi fost data afara, asta dupa ce a incasat lunar cu 9.000 euro.

“Bianca Dragusanu ramane prezentatoare la ”Te vreau langa mine”, nu se mai intoarce Gabriela Cristea. sefii i-au pregatit si o surpriza: un decor nou! Gabriela spera sa revina pe micul ecran si chiar a fost de vreo patru ori la discutii cu turcii, insa degeaba. Mai mult decat atat, sefii Kanal D au bagat 100.000 de euro in noul decor, care a fost conceput astfel incat sa i se potriveasca Biancai. E un decor de vis! A fost o mega-surpriza pentru ea. Bianca i-a convins pe sefi ca merita sa ramana cu audientele si disciplina ei, pentru ca este foarte punctuala si pentru ca s-a dedicat proiectului pe care l-a avut pe maini in ultimele luni”, au declarat surse din apropierea celor doua pentru cancan.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului