Vedete din Romania

# cursuri croitorie #bianca ionita #croitorie

O indragita vedeta intra in afaceri! Acum invata sa croiasca rochite pentru fetite

Fosta prezentatoare a ştirilor Kanal D de weekend intră în rândul vedetelor antreprenor. Bianca Ioniţă este, de aproape doi ani, în concediu de creştere a micuţei Eva, o minune de fetiţă. Deşi nu a mai apărut pe micul ecran, decât ca invitat, Bianca nu a stat degeaba. De ceva timp i-a încolţit în minte ideea de a porni un business handmade, iar acum este aproape gata să îl lanseze.

Vedeta TV va începe să creeze rochiţe pentru fetiţe. Deja a ales un nume pentru atelierul ei – Bebe Gajac. Inspiraţia, ca şi numele, vin de la micuţa Eva Maria. Şi, pentru că vrea ca toate creaţiile să-i poarte amprenta, Bianca a inceput un curs de croitorie, la sfârşitul căruia va avea toate cunoştinţele necesare pentru a-şi demara afacerea.

„M-am înscris la un curs de specializare la Atelierele ILBAH şi voi începe în curând. Am luat deja maşinile de cusut, de surfilat, pentru tot ce am nevoie, şi am început să amenajez un mic atelier acasă. Am modelele pregătite, abia aştept să încep. Bebe Gajac va fi un brand de rochiţe comode pentru fetiţe sofisticate. Si site-ul este aproape gata”, a spus Bianca.

Materialele alese de vedeta TV pentru rochiţe sunt naturale, prietenoase pentru pielea sensibilă a copiilor mici: bumbac şi in, pentru vară, în imprimeuri vesele, colorate. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare