Vedete din Romania

#despartire #catalin botezatu #bianca dragusanu

Bianca, la un pas de moarte in postul Pastelui

Relatia dintre Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu s-a incheiat, dar cei doi continua sa-si vorbeasca. "Imi dau SMS-uri frecvent cu Catalin si vorbim destul de des. Simt ca inca ma iubeste, asa cum il iubesc si eu, si ca ii este dor de mine", sustine blonda in interviul pe care l-a acordat pentru "ring".

Sustii ca il iubesti pe Catalin, iar el asteapta din partea ta "fapte, nu vorbe". Ce faci in acest sens?
Sunt cuminte. Nu mai ies in restaurant cu prietenii. Vreau sa-i demonstrez lui Catalin ca sunt dispusa sa fac orice ca sa ma ierte. Eu cred ca el deja a inteles ca nu l-am inselat si m-a iertat, dar cred ca este influentat de cateva femei din anturajul lui. De cate ori vorbesc cu el la telefon, simt ca inca ma iubeste, ca ii este dor de mine.

"L-am rugat pe Dumnezeu sa ma ierte Catalin"

Cat de des vorbiti?
Aproape zilnic, iar daca nu vorbim, ne dam mesaje. Vreau ca de aici inainte sa nu mai dezvalui lucruri legate de ce se intampla intre noi. Chiar si cand ne vom impaca, voi avea grija sa nu mai afle nimeni si voi proteja relatia noastra, pentru ca probabil sunt si multi oameni invidiosi care ne-au dorit raul si de aceea s-a si ajuns aici.

De sarbatori, Catalin s-a refugiat la manastire. Tu ce ai facut?
L-am rugat pe Dumnezeu sa ma ierte Catalin. Am tinut post negru in ultima saptamana, apoi m-am rugat mult in intimitatea casei mele. Am facut asta deoarece atunci cand am fost la biserica, toata lumea se uita la mine. Chiar mi s-a facut rau de cateva ori, pentru ca, timp de aproape o saptamana, nu am mancat nimic si nici nu am baut apa. Puteam sa mor.

In general, mergi la biserica sa te rogi?
Nu prea. Ma rugam acasa, dar cred ca, in aceste zile, voi merge la manastire, la Ghighiu, unde stiu ca obisnuieste sa mearga si Catalin. Mai mult, acolo am aflat si ca se infaptuiesc minuni, iar eu cred ca ma voi impaca cu Catalin, ca suntem facuti unul pentru altul si ca este barbatul pe care il voi iubi toata viata.

Capatos si Stoian tin loc de psiholog

Cum ai reusit sa treci peste despartire si scandalurile ce au urmat? Te-ai gandit sa apelezi si la psiholog?
Pot sa spun ca sunt o norocoasa, pentru ca cei de la emisiune (n.r. – "Un Show Pacatos") mi-au fost alaturi. Dan Capatos si Stoian m-au sustinut foarte mult si asta mi-a dat din nou incredere in mine. Au fost alaturi de mine si doua bune prietene care m-au consiliat. drept urmare, nu am mai avut nevoie de psiholog, cu toate ca am avut o cadere nervoasa destul de serioasa.

Adrian Cristea te-a mai cautat?
Dupa acea intalnire mai m-a sunat de cateva ori, sa ma intrebe daca sunt bine si chiar insista sa-l sune si el pe Catalin sa-i explice ca nu s-a intamplat nimic intre noi.

Ai fost cautata de alti barbati dupa despartirea de Catalin?
Sincer, nu stiu, pentru ca nu raspund la numerele pe care nu le cunosc. Am primit, in schimb, foarte multe mesaje pe site-urile de socializare, unde am conturi facute, dar nici acolo nu raspund la mesaje, pentru ca sunt foarte multe si nu as avea timp sa le parcurg pe toate.

Iti doreai sa te lansezi in afaceri. Ai renuntat?
Nu. Va mai dura putin pana vom deschide salonul de infrumusetare, pentru ca am o asociata si inca stabilim serviciile pe care dorim sa le oferim clientilor nostri.

Sarutul fierbinte de la emisiune – regizat!

Este prima data cand ai sarutat o femeie?
Nu am sarutat-o. O participanta la concursul de tinut morcovi in gura de la emisiune a mimat un lesin, iar eu am sarit in ajutorul ei. Nu am sarutat-o, doar am pupat-o, iar acel moment a fost regizat.

Bote: "Nu am primit niciun mesaj de la Bianca"

"Nu regret nicio secunda ce am facut pentru Bianca si as fi facut-o in continuare daca relatia asta s-ar fi incheiat cu o prietenie. Vreau sa uit TOT ce a fost rau si sa retin ce a fost bun, asa cum am facut cu toate relatiile mele (...) Nu am primit niciun mesaj de la Bianca si niciun telefon. M-au sunat doar oamenii cu bun-simt. Atunci cand cuiva ii pasa, iti trimite macar un mesaj personalizat, nu unul luat de pe internet”, a declarat Bote in cadrul emisiunii " Povestiri adevarate ".

Mai mult, creatorul de moda sustine ca nu vrea sa se mai implice in nicio relatie. "De acum voi fi mai egoist, mai fitos, mai cu nasul pe sus, asa cum ar si trebui sa fiu. Cu riscul sa apara iar barfe ca sunt gay, bisexual, trisexual sau zoofil, nu mai risc nimic si nu voi mai promova pe nimeni", a mai spus Catalin Botezatu.

 

Citeste si

Botezatu, dispus sa o ierte pe Bianca? Asteapta dovezi ca s-a schimbat 

Catalin Botezatu, deziluzionat: "Oamenii nu pot fi fericiti"

Bianca: "Nu dau jos verigheta de la Catalin". Bote: "Nu o voi ierta toata viata"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului