Vedete din Romania

#bianca dragusanu #credinta #preoti

Bianca: "Nu cred in preoti, ca sunt mai pacatosi ca noi!"

Dupa ce a fost atacata de "prezicatoarea" Carmen Harra , asistenta lui Dan Capatos sustine ca refuza sa creada chiar si in clarviziunile preotilor. "Cred doar in Dumnezeu, tin post in fiecare miercuri si vineri, dar nu ma duc nici la preoti, pentru ca nu cred in ei. Unii dintre ei sunt mai pacatosi ca noi. Cel mai bine e sa ai o relatie personala cu Dumnezeu", a declarat pentru "ring" Bianca Dragusanu .

Atacata de Carmen Harra care, pe baza unei date de nastere gresite a vedetei TV, a sustinut ca a facut trei avorturi cu trei barbati , Bianca nu ar spune nu unei confruntari cu aceasta. "Mai mult la caterinca, as pune-o sa-mi prezica si alte lucruri, pentru ca aceasta femeie chiar cred ca are o imaginatie foarte bogata. Nu cred nimic din ce spune si, in general, am refuzat sa intru in contact cu ghicitoare, vrajitoare si alti asemenea oameni care spun ca au calitati de a-ti prezice viitorul", a adaugat fosta iubita a lui Catalin Botezatu.

Planuieste o escapada la Miami

De saptamana viitoare, Bianca Dragusanu intra in vacanta cu emisiunea "Un Show Pacatos", de la Antena 1, apoi va petrece cateva zile pe litoralul autohton, unde, pe parcursul acestei veri, are mai multe joburi. In acelasi timp, ea planuieste si o vacanta la Miami impreuna cu cateva prietene. "Vrem sa ne distram, si pentru asta trebuie sa mergem in gasca. Daca ne mobilizam sase fete, plecam, daca nu, renuntam", a mai spus blonda.

"Cu Cristea sunt inca in tatonari"

Surprinsa tot mai des in compania dinamovistului Adrian Cristea, Bianca neaga o relatie cu acesta, sustinand ca fotbalistul are de trecut un test. "Sunt inca in tatonari cu Adi. Daca va rezista si va trece testul, probabil vom fi impreuna", a dezvaluit blonda care inca mai suspina dupa Catalin Botezatu.

Platita cu 1.500 de euro pentru un dans

Surprinsa intr-un club din Arad in timp ce incingea atmosfera, Bianca sustine ca a fost platita sa mearga acolo. "A fost un job, n-am mers acolo pentru a fugi de cluburile din Capitala. Am fost platita cu 1.500 de euro si am stat numai trei ore, timp in care am dansat pe o singura melodie, pe un cub langa DJ si m-am fotografiat cu cei de acolo", a marturisit asistenta lui Capatos.

"Daca se insoara , Botezatu va fi proaspat divortat"

Referitor la dragostea ce inca i-o poarta designerului Catalin Botezatu, Bianca Dragusanu nu se teme ca acesta s-ar putea casatori cu altcineva, poate chiar cu fata care-l va cuceri in emisiunea sa de la Antena 1. "Daca se insoara, va asigur ca va fi proaspat divortat. Sau, si mai bine, ma prezint la nunta si o opresc, sa nu se mai complice cu divortul", a dezvaluit ea, usor amuzata, fiind sigura de iubirea lui Bote. Chiar daca nu mai formeaza un cuplu, Bianca vorbeste in continuare cu designerul. "Nu-i mai cer nimic, dar ii trimit frecvent mesaje in care ii aduc aminte de ceea ce simt eu pentru el", a adaugat blonda.

"Mama se simte mai bine"

Mama Biancai Dragusanu a avut mult de suferit de pe urma scandalurilor dintre fiica ei si Catalin Botezatu, ea avand probleme cardiace . "Acum se simte mai bine, desi au fost si zile in care nu se ridica din pat si mie la telefon imi spunea ca este bine, pentru a nu intra eu in panica", sustine Bianca.

Carmen Harra: "N-am afirmat nimic despre Bianca!"

Reprezentantii prezicatoarei dezmint afirmatiile acesteia despre Bianca Dragusanu: "Carmen Harra e citata si acuzata ca ar fi declarat despre vedeta Antenei 1 ca a facut trei avorturi. Reporterul revistei `Star` i-a furnizat o data de nastere doamnei Carmen Harra fara sa i se spuna ca e vorba despre Bianca Dragusanu, deci dansa nu a facut acea afirmatie despre Bianca Dragusanu. Mai mult, data de nastere furnizata doamnei Harra e gresita. In concluzie, predictia nu o vizeaza pe Bianca Dragusanu".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare