Vedete din Romania

#adrian cristea #catalin botezatu #bianca dragusanu

Bianca si Adrian Cristea, indragostiti?

Bianca dragusanu si Adrian Cristea au avut, in aceeasi zi, acelasi status pe Facebook: In Love. De aici au pornit imediat speculatiile despre povestea de iubire dintre cei doi.

Fosta iubita a lui bote sustine insa ca totul este o concidenta si ca mesajul are legatura cu melodia "In Love" a trupei Deepcentral.

"Mi-am pus pe Facebook statusul In Love pentru ca sunt innebunita dupa melodia cu acelasi nume de la Deepcentral si, coincidenta naibii, Adi Cristea a facut la fel. De aici s-a fabulat ca de fapt ne-am fi declarat iubirea", a explicat amuzata Bianca dragusanu in emisiunea "Un show pacatos".

Reactia lui Dan capatos a fost de neincredere: "Coincidenta naibii! Cum dracu v-ati potrivit voi Doi sa puneti aceiasi melodie?"

"Mie imi place foarte tare, eu o ascult in continuu in masina. Nu stiu daca ii place si lui acum...De maine o sa mananc morcovi cu Stoian, eu la un capat, el la celalalt! Sa vedem ce o sa se intample", a raspuns Bianca.

Dezvaluiri in noapte

Dupa despartirea de Catalin Botezatu, Bianca a devenit din ce in ce mai activa in rolul de asistenta a lui Dan Capatos. Blonda a facut dezvaluiri picante despre viata ei sexuala si sentimentala.

"Prima experienta sexuala a fost una nereusita. Ala care m-a dezvirginat a fost un dobitoc, n-am simtit nimic", a spus Bianca, citata de Click!

 Adrian Cristea

Citeste si

Bianca: "Nu am avut prietene niciodata pentru ca toate si-au tras-o cu iubitii mei!"

 

 

Deepcentral - In Love

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare