Vedete din Romania

#catalin botezatu #bianca dragusanu #monica columbeanu

Bianca si Bote fac front comun impotriva Monicai

Scandalul iscat intre Catalin Botezatu si Monica Columbeanu devine din ce in ce mai interesant. Acum, Bianca Dragusanu s-a ridicat sa-l sustina si ea pe iubitul ei.

Monica Columbeanu a facut o serie de remarci in cadrul emisiunii "Un show pacatos", potrivit careia Bianca ar avea o relatie imaginara cu celebrul creator de moda . Acest lucru a scos-o din sarita pe blonda lui Bote care si-a aratat coltii . Bianca a rupt astfel tacerea, declarand pentru ziarul Libertatea cateva dintre secretele lui Moni.

Bianca: Monica nu este o sfanta!

"Monica Columbeanu trebuie sa-si vada de casnicia ei cu Irinel si sa nu-si mai dea cu parerea despre relatia mea cu Catalin. Sa nu mai faca aluzii, ca nu a fost si nici nu este o sfanta! Doar nu eu sunt cea care a fost filmata pe gaura cheii facand sex oral prin restaurante! Catalin e barbatul pe care-l iubesc, este partenerul meu si nu trebuie sa justific pentru fiecare nechemat ce fac eu cu iubitul meu in pat. Ea are un conflict cu Catalin, dar face tot felul de aluzii cand este de fata cu mine. Este talentul ei sa sugereze, pentru ca e versata si perversa, dar nu o sa-i dau voie niciodata sa se lege de relatia cu iubitul meu!", a izbucnit Bianca.

Totodata, asistenta lui Capatos a mai precizat ca Moni ii facea avansuri insistente lui Ricky, fostul ei sofer si actualul manechin din trupa lui Botezatu.

"A uitat ce mesaje ii trimitea lui Ricky si ce-i spunea la telefon? Le-am vazut sms-urile si am ascultat cu totii, in culise, convorbirile dintre ei, pentru ca vorbeau pe speaker . Ricky n-a vrut sa-i strice casa Columbencei, pentru ca l-a respectat intotdeauna pe Irinel si nu s-a bagat intr-o relatie cu ea, chiar daca Irinel si Scorpia de la Izvorani ieseau adeseori impreuna cu ceva vreme in urma. Acum, ei sunt vazuti in public doar separat. Monica ar fi vrut, riscandu-si casnicia", a spus indarjita, Bianca.

Prins de nevoie in tot acest conflict, Voicu Panzaru nu vrea sa mai auda de aceasta poveste cu el si sotia lui Columbeanu, considerand-o incheiata demult. Modelul n-a rezistat insa impulusului de a mentiona, tot in emisiunea lui Capatos, ca: "Mi-a trimis mesaj sa imi spuna ca e suparata ca nu i-am dat sms de ziua ei. Am petrecut mai mult timp cu Monica decat cu domnul Columbeanu."

Bote: Toata lumea vrea sa mi-o sugereze, dar e mai greu pentru ca sunt vulpoi batran

De partea cealalalta a frontului, Catalin Botezatu o sfatuieste prieteneste pe Monica sa inceteze cu insultele la adresa lui sau a iubitei sale. "Toata lumea vrea sa mi-o sugereze, dar e mai greu pentru ca sunt vulpoi batran. Mie mi se falfaie de relatia Monicai cu Voicu, nu ma intereseaza ce mesaje isi trimit", a declarat creatorul de moda pentru Antena 2.

Doamna Columbeanu nu s-a abtinut insa sa-i dea o replica usor intepatoare acestuia. "Stiam eu ca 'a sugera' e cuvantul tau preferat"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare