Vedete din Romania

#bianca dragusanu #adrian cristea #scandal bianca dragusanu

Bianca si Cristea, in razboi total. Roscata vrea sa puna capat telenovelei: "Nu mai apar la TV"

Iritata de declaratiile facute de fostul sau iubit Adrian Cristea, Bianca Dragusanu a trecut mai nou la amenintari grave. Aceasta a declarat, in cadrul unei emisiuni TV, in platoul careia se afla si sotul sau, Victor Slav, ca il va da in judecata pe Adrian Cristea, deoarece toate declaratiile pe care le-a facut acesta in presa sunt doar minciuni. Mai mult, Bianca este hotarata sa nu mai apara in presa, doar pentru a avea o viata linistita.

"Victor nu este agresiv"

Enervata la culme de faptul ca Adrian Cristea a declarat ca i-ar fi trimis mesaje chiar inainte de cununie, Bianca a rabufnit si l-a pus la punct pe fotbalist, negand totodata si faptul ca ar fi fost bruscata de sotul sau, Victor Slav.

"Se dezbate acest subiect prea mult. Ce a facut domnul Adrian Cristea este nedemn. Nu-l mai recunosc. Majoritatea lucrurilor spuse de el sunt neadevarate. Tata a confirmat niste lucruri si el nu minte. Nu exista aceste multiple intalniri.

Victor nu e agresiv. E barbatul pe care il iubesc, de-aia ne-am casatorit. Nu a existat un contract ca sa ne casatorim sau ca sa divortam.

Am gresit fata de el si familia noastra. Voi divorta de el, el de mine. Finalul povestii... Nu am omorat pe nimeni. Am vorbit cu Cristea in acele zile de dinaintea cununiei. Va trebui sa faca dovada ca acele mesaje sunt reale.

Vom avea o problema in instanta. Il dau in judecata. M-am saturat sa tot fiu discutata si vorbele mele sa fie intoarse pe toate partile. Nu i-am spus ca el trebuia sa fie acolo la cununie. Gata cu telenovela asta! M-am saturat", a declarat Bianca.

Pune punct carierei in showbiz?

Doamna Slav a marturisit ca isi doreste foarte mult sa se puna capat acestui scandal, iar pentru asta este hotarata chiar sa nu mai apara deloc pe micul ecran. Mai mult, fosta asistenta TV a pus un pariu cu realizatorul Catalin Maruta in acest sens.

"Nu mai apar in ziare si la TV. Cuvintele nu mai au rost. Nu am contract cu nimeni. Nu ma obliga nimeni. Daca eu nu mai apar niciunde saptamana aceasta, imi cumperi o masina de cusut. Trei saptamani imi dai cate o masina de cusut daca nu apar nicaieri!", a declarat Bianca.

L-a pus la punct si pe Dan Capatos

Rabdarea Biancai Dragusanu pare sa se fi sfarsit marti seara, cand, exasperata ca toate emisiunile de cancan au avut-o in vizor, roscata a intrat in direct si in cadrul emisiunii "Un show pacatos", unde l-a atacat dur pe moderatorul show-ului, Dan Capatos.

"Esti un om fara scrupule. Nu ai dreptul sa ma judeci. Iti interzic! Tu dirijezi aceasta emisiune, esti circarul-sef. Tu nu meriti acest scaun. Te dau afara! Faci caterica, fara sa te gandesti ca si eu am suflet ! Sunteti toti o gramada de nesimtiti", a spus revoltata Bianca Dragusanu.

Citeste si:

Michael Schumacher,  aruncat in aer la o distanta de 10 metri dupa impact - Noi dezvaluiri in cazul accidentului

Andreea Marin s-a casatorit cu Tuncay la Branesti. Alte dezvaluiri din viata intima a vedetei



Sursa foto: ziarulatac.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului