Vedete din Romania

#bianca dragusanu #catalin botezatu #adrian cristea #despartire

Bianca vrea sa-l faca gelos pe Bote. Catalin: "E doar o tura a unui pion"

Bianca Dragusanu a lansat  in emisiunea "Un show pacatos" o ipoteza interesanta. Blonda sustine ca se foloseste de Adrian Cristea ca sa-l faca gelos pe Bote.

Fosta iubita a lui catalin botezatu s-a vazut din nou cu fotbalistul dinamovist, de data aceasta in Giurgiu. Motivul? Au fost in vizita pe prieteni comuni ca sa... manance o ciorba!

Blonda, care a dovedit cu ajutorul detectorului de minciuni ca nu a facut sex cu Adrian Cristea, spera ca intalnirile ei cu fotbalistul sa trezeasca gelozia fostului iubit. Bote nu pare insa afectat de aventurile Biancai.

"Gelos esti cand nu esti sigur pe tine sau daca te simti inferior celui cu care esti inlocuit.  Eu credeam ca Bianca trece la next level, nu am cum sa fiu gelos. Eram sigur ca Biancai ii place sa fie o regina pe tabla de sah a showbizului romanesc, dar imi dau seama ca e doar o tura a unui pion. Nu e cazul sa fiu gelos pe un astfel de barbat. Cu tot respectul pentru fotbal, ma intereseaza mai putin acest teren, ci Ringul de dans", a declarat Botezatu telefonic.

"Ca sa intareasca relatia trebuie sa faca alte lucruri, nu sa ma faca gelos...E adevarat ca eu m-am indragostit de frumusetea Biancai, dar pana la urma nu conteaza acest ambalaj efemer", a spus Bote in timpul emisiunii "Un show pacatos".

80.000 de euro de la "Dansez pentru tine"

Catalin Botezatu este cel mai bine platit star din istoria emisiunii de la ProTV. Potrivit unor surse din anturajul creatorului de moda, onorariul sau ar fi de 80.000 de euro. Bote planuieste sa doneze o MARE parte din bani unor copii saraci.

Onorariul urias nu pare insa o consolare pentru problemele de sanatate pe care le-a suferit designerul in timpul antrenamentelor de dans.

"M-am paradit de tot. Mai intai am avut probleme cu genunchiul, acum am un deget dat peste cap. Ma dor coastele, iar saptamana trecuta am cazut si am avut probleme cu spatele si cu genunchiul. Am si vomitat trei zile consecutiv, iar acum sunt racit cobza. M-a tras curentul, caci am iesit transpirat", a povestit Bote, pentru Click!

 

Citeste si

Bianca: "Nu am avut prietene niciodata pentru ca toate si-au tras-o cu iubitii mei!"

Dansul l-ar putea ucide pe Bote!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare