Vedete din Romania

#blake fielder- civil #amy winehouse #fostul sot amy winehouse

Blake Fielder-Civil, fostul sot al lui Amy Winehouse este in coma

Blake Fielder-Civil, fostul sot al cantaretei Amy Winehouse este internat intr-un spital din Yorkshire, fiind in coma indusa, dupa ce organismul i-a fost afectat de o supradoza de droguri si alcool.

Barbatul a fost gasit in momentul in care era gata sa se inece cu propria voma, de Sarah Aspin, mama fiului sau in varsta de 15 luni, Jack.

In momentul de fata, Fielder-Civil este conectat la un aparat de sustinere a functiilor vitale, dupa ce si-a inghitit limba si cateva din organele vitale au incetat sa mai functioneze.

"Doctorii nu stiu inca sa imi ofere un pronostic, asa ca l-au pus in coma indusa. Ma rog ca el sa supravietuiasca, insa sunt pregatita si pentru ipoteza in care nu se va mai trezi niciodata", a declarat Sarah Aspin.

Amy Winehouse si Blake Fielder-Civil au fost casatoriti numai doi ani, in intervalul 2007-2009. Cantareata Amy Winehouse, care s-a luptat multi ani cu dependenta de alcool si droguri a marturisit ca Blake a fost cel care a initiat-o in aceste vicii, determinand-o sa devina dependenta de cocaina si heroina.

Sursa foto: nydailynews.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului