Vedete din Romania

#botezatu #bianca dragusanu #mutu

Blonda lui Bote a avut o aventura cu Adrian Mutu

Dupa scandalul cu dopajul, Adrian Mutu este din nou lovit mediatic. Fotbalistul este acuzat ca a avut o aventura cu Bianca Dragusanu, actuala iubita a designerului Catalin Botezatu.

" Briliantul " (31 de ani) a remarcat-o pe frumoasa Bianca acum ceva timp si si-a manifestat intentia de o cunoaste. Dorinta fotbalistului a fost indeplinita la sfarsitul anului trecut, cand a petrecut un superb sejur cu  "blonda lui Bote" la Florenta.

Potrivit ziarului Libertatea, cel care i-ar fi mijlocit calea celor doi a fost Alex, un prieten apropriat al fotbalistului.

Bianca, Alex si Adi au iesit impreuna prin frumosul oras italian si au cinat printre altele la restaurantul Golden View, locul preferat al lui Mutu, situat pe celebrul pod medieval Ponto Vecchio. Ulterior, "Briliantul" a ramas singur cu Bianca pentru a-i arata "atractiile" orasului.

Nu dupa mult timp de la mica escapada la Florenta, Bianca a postat pe internet poze de la iesirea la restaurant, in care aparea alaturi de Alex si Adi. Contactat de ziarul Libertatea, Catalin Botezatu, aflat in prezent in New York, a refuzat sa comenteze. Celebrul designer este de altfel prieten bun cu Adrian Mutu.

Bianca a fost de negasit, in timp ce mama fotbalistului, Rodica Mutu a primit stupefiata aceasta stirea: "Nu o stiu pe Bianca decat de la televizor!".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare