Vedete din Romania

#bianca dragusanu #catalin botezatu #inima #cardiac

Blonda lui Bote are probleme cu inima

Bianca Dragusanu , frumoasa iubita a designerului Catalin Botezatu , are probleme cu inima. Potrivit informatiilor aparute in Libertatea, aceasta va fi nevoita sa urmeze un tratament medicamentos strict pentru o perioada de timp destul de indelungata.

Apetisanta blondina a aflat de curand ca are probleme cardiace . Potrivit emulte.ro, aceasta a fost la o clinica privata din Bucuresti pentru a-si face un set complet de analize medicale . Printre acestea s-a regasit si electrocardiograma .

Conform unor surse medicale, Bianca s-a intristat atunci cand a i s-a spus interpretarea electrocardiogramei, constatand ca are probleme cu inima si ca trebuie sa urmeze un tratament mai indelungat si sa se odihneasca mai mult.

"Am ceva probleme minore la inima, ceva congenital, deloc suparator momentan, dar care necesita tratament. Nu imi place sa depind de pastile, dar nu am incotro de data asta. Sper ca ma voi insanatosi in curand", a declarat Bianca Dragusanu pentru emulte.ro, citat de Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului