Vedete din Romania

Bogdan Stelea s-a insurat

Daca in urma cu cativa ani, Bogdan Stelea dorea sa-si strige dragostea pentru Lili Sandu in gura mare, de la inaltimea Arcului de Triumf, la inceputul acestui weekend, fostul portar international, s-a cununat civil, in mare secret, cu creatoarea de moda Mirela Popa , relateaza Ziarul.


Asemeni nuntilor hollywoodiene, Bogdan Stelea si designer-ul Mirela Popa s-au cununat civil, vineri 14 martie, la oficiul Starii Civile de la Sectorul 1.

“Am dorit sa pastram acest moment pentru noi doi. Am avut doi martori si cam atat. Nu avem nimic de ascuns, insa asa am simtit. Nu a fost nimic pe fuga, a fost doar ceva discret”, a marturisit actuala doamna Stelea.

Decizia de a-si legaliza relatia in secret a fost luata in urma cu doua saptamani de cei doi indragostiti, care au incercat sa opreasca scurgerile carte presa, dorind sa pastreze acest moment doar pentru ei.


Desi este nevasta de fotbalist de cateva zile, Mirela sustine ca nu-si va abandona afacerile pe care le-a ridicat cu atata greutate. “O sa fiu in continuare creatoare de moda si voi lupta sa ridic si firma de catering pe care mi-am deschis-o. Asa ca nu o sa fiu o sotie clasica de fotbalist, o casnica , o intretinuta. Singurul lucru care s-a schimbat e numele”, spune designer-ul

.
”Nunta am amanat-o pentru la vara. Oricum, acum suntem in post si nu se fac nunti. Nu ne-am hotarat ce nasi vom avea, nu am ales nici restaurantul, nici biserica, si nu stim nici unde plecam in luna de miere. Stim doar ca suntem fericiti”, a mai spus Mirela.

 

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare