Vedete din Romania

#bonnie tyler #pepe #ramona badescu

Bonnie Tyler, invitata lui Pepe si a Ramonei Badescu

Bonnie Tyler este invitata lui Pepe la prima editie a noii sale emisiuni de la OTV. Noua emisie, “ 100% Adevarat ”, va fi difuzata duminica, 19 iulie, incepand cu ora 20:00, la OTV, alaturi de Pepe la pupitru aflandu-se Ramona Badescu.

Emisia se va intinde pe durata a paru ore, timp in care vor fi invitate si omagiate patru personalitati autohtone, vor fi aduse in platou vedetele care isi serbeaza ziua de nastere in saptamana respectiva si va fi prezentat un caz umanitar .

Acestor momente li se va adauga in fiecare duminica si cate un invitat special . La aceasta prima editie invitatul special va fi Bonnie Tyler, care, potrivit Click!, a acceptat sa cante in cadrul show-ului, doar dupa ce a aflat mai multe detalii despre personalitatile alaturi de care va fi prezenta in platou.

Pepe a batut palma cu Dan Diaconescu pentru noua sa emisiune in urma cu aproape o luna, alaturi de el zvonindu-se ca ar veni si Oana Zavoranu, care ar urma sa aiba o noua emisie de divertisment.

Odata cu noua emisiune a lui Pepe incepe o noua grila, respectiv politica editoriala a OTV-ului. Aceasta emisiune inseamna insa si revenirea pe ecran a emisiilor cu “premii de milioane”, cu care realizatorii incearca sa-i momeasca pe telespectatori pentru a obtine audienta. Iar in acest caz marile premii vor fi masini de lux, apartamente si premii in bani. Potrivit estimarilor OTV, fiecare editie va costa aproximativ un milion de euro.  

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului