Vedete din Romania

#Cristi Borcea condamnat #cristi borcea inchisoare #Cristi Borcea puscarie #inchisoare

Borcea, din nou la inchisoare! 5 ani dupa gratii

Fostul actionar FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul retrocedarii plajelor. Cristian Borcea s-a predat in aceasta dimineata politiei si se afla acum in Penitenciarul Rahova. Mai mult, instanta a dispus si confiscarea sumei de aproape un milion de euro de la Borcea.

 

Judecatorii instantei supreme l-au condamnat, joi noapte, la 9 ani de inchisoare cu executare pe fostul primar al Constantei, Radu Mazare, decizia fiind definitiva. Acesta este acuzat, alaturi de alti functionari, de atribuirea nelegala a unor terenuri, prejudiciul estimat de DNA ridicandu-se la 114 milioane de euro. Decizia instantei a venit dupa noua ani de procese si alte opt amanari consecutive de pronuntare a unei sentinte, potrivit mediafax.ro.

Fostul actionar FC Dinamo a fost eliberat pe 2 iulie 2018, dupa ce a stat in detentie mai bine de patru ani, fiind condamnat la 6 ani si 4 luni pentru evaziune fiscala in dosarul Transferurilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului