Vedete din Romania

#stare Cristi Borcea #Cristi Borcea intubat #Cristi Borcea covid # Cristi Borcea spital #cristi borcea

Borcea, in stare grava din cauza coronavirusului? Care este, de fapt, starea dinamovistului

Cristi Borcea, fostul actionar al lui Dinamo a fost internat in spital din cauza coronavirusului. Acesta are probleme grave de respiratie, motiv pentru care medicii l-au intubat si iau in calcul administrarea de plasma.

 

Atat Cristi Borcea cat si fiul cel mare al acestuia, Patrick, au fost confirmati cu noul coronavirus. Desi initial Borcea a declarat ca sunt bine, dupa aflarea rezultatului testului, acesta a inceput sa prezinte probleme respiratorii, starea dinamovistului agravandu-se accelerat, potrivit sport.ro.

Afaceristul se afla, in aceste momente, internat la Spitalul Floreasca din Capitala, unde, potrivit surselor impact.ro, starea sa de sanatate este una delicata. Sotul Valentinei Pelinel a fost dus, marti, 15 decembrie, cu ambulanta la spital. Se pare ca fostului actionar de la Dinamo i se va administra plasma.

Omul de afaceri de 50 de ani are si probleme cardiace, o interventie pe cord deschis in urma cu aproape un deceniu, de aceea este precaut cand vine vorba de situatia lui medicala.

UPDATE:

"Sunt asimptomatic, dar totuși cu coronavirus. Oricât m-am păzit, m-a lovit. Am făcut un test, sunt pozitiv. Și eu, și fiul meu cel mare, Patrick, stăm separat de ceilalți. Fetele sunt in regulă, au ieșit negativ la teste. Până acum. Și eu am făcut la teste de când a început pandemia, cu zecile. Acum, să văd ce va urma. Nu merg la spital, sunt acasă. Nu voi uita niciodată 2020″, a declarat Cristi Borcea pentru Libertatea.ro, dupa informatiile aparute in presa in care se sustinea ca ar fi infectat.

Desi zvonurile ca ar fi ajuns in spital din cauza coronavirusului au vuit in presa, se pare ca fostul dinamovist a ajuns cu alte probleme. Asa a aflat ca ar fi infectat. Acesta este in prezent asimptomatic si se trateaza la domiciliu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare