Vedete din Romania

#burlacul #sarut #bote

Bote a sarutat 20 din 22 de fete

Botezatu se bucura din plin de placerile pe care i le ofera reality-show-ul " Burlacul ". Postura pe care o are in acest concurs ii da acestuia posibilitatea de a se saruta cu cat mai multe fete si de a experimenta senzatii deosebite.

Invitat in emisiunea lui Madalin Ionescu , designerul a recunoscut ca incepe sa aibe sentimente dintre cele mai confuze si ca vibreaza la avansurile fetelor din concurs. Bote s-a sarutat cu 20 din cele 22 de concurente, pe una dintre ele sarutand-o chiar in direct la "Acces Direct".

"Ceea ce se intampla aici depaseste granitele unui reality-show. De cateva saptamani ma simt extrem de relaxat si am si uitat ca este doar un . Au ramas doar doua fete nesarutate de mine din cele 22 de concurente. In acest moment sunt confuz de sentimentele mele", a declarat Catalin Botezatu, citat de Click!.

Bote, amenintat cu arma

Botezatu a petrecut alaturi de concurente cateva zile superbe in Turcia. Insa, excursia pe care a pregatit-o echipa de la "Burlacul" a fost una cu peripetii.

Intr-una din zilele de filmare, Bote si fetele lui au plecat pentru o aventura la rafting , pe Koprulu Kanyon. La un moment dat, in zona si-a facut aparitia si politia turca. Nici Bote nici fetele si nici echipa de filmare nu stiu limba turca. Neintelegand ce-i cu ei acolo, politia i-a amenintat cu arma si i-au dus pe toti la jandarmerie . Aici au stat ore intregi pana ce directorul hotelului unde erau cazati sa sune la Ministerul de Interne turc.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare