Vedete din Romania

#bianca dragusanu #catalin botezatu #despartire

Bote: "Am imbrancit-o, dar nu am batut-o pe Bianca"

Catalin Botezatu a negat faptul ca ar fi batut-o pe Bianca. Designerul recunoaste ca a imbrancit-o, dar spune ca blonda a cazut pe o usa care nu se tinea bine in balamale.

"Cel mai violent lucru pe care l-am facut in aceasta relatie a fost propulsarea Biancai in show-bizz. In ciuda tuturor sfaturilor primite de la prieteni, eu am incercat sa o ajut pentru ca este inca un copil care s-a trezit in mijlocul celebritatii si nu a stiut ce sa faca cu ea", a spus botezatu in emisiunea Hit Factory de la ProFM.

Bianca a declarat ca in urma confruntarii cu bote s-a ales cu cateva vanatai si un dinte fisurat, insa a sustinut ca a meritat loviturile creatorului de moda.

"Duminica seara am intrat in casa, i-am aruncat in fata ziarele si am intrebat-o daca nu i se pare ieftin tot ce se intampla. Am imbrancit-o la un moment dat, iar usa langa care se afla a iesit din balamale nu pentru ca am fost eu atat de violent, ci pentru ca nu era bine prinsa", a explicat Bote.

"M-am despartit de ea in momentul in are a facut lucruri pe care nu le mai suportam, ma umileau si imi stricau imaginea. Eu am vrut intotdeauna sa o ajut, sa faca o cariera internationala in modelling, sa urmeaza o scoala de actorie in Los Angeles, dar acum nu stiu ce se va mai intampla", a mai povestit catalin Botezatu la ProFM.

Update

Orele 16:00. Cei de la Cancan au facut public filmuletul cu reactia lui Bote dupa vizionarea inregistrarii. Jurnalistii de la Cancan au intrat de curand in posesia unei inregistrari cu Bianca, dezbracata, in compania unui barbat. Aceasta dansa lasciv in fata barbatului a carui fata nu a putut fi surprinsa de Camera si ii atingea organul genital. Duminica seara, aceeiasi jurnalisti l-au invitat si pe Bote sa vizioneze inregistrarea. Acesta a fost socat de filmuletul in care Bianca dansa pe jumatate goala si desi incerca sa para calm, din gestica si mimica i se putea observa starea de iritare avansata. 

"Nu-mi dau seama cat de proasta si de exhibitionista trebuie sa fii ca femeie ca sa te lasi filmata in astfel de ipostaze", a explodat intr-un final Botezatu. "Ea este o femeie care, contrar aparentelor, nu este prea deschisa. Deci, ar fi trebuit sa fie deja la a doua- a treia intalnire, cel putin!", a adaugat acesta, socat de nonsalanta cu care Bianca interpreta acel numar de striptease.

Urmareste aici inregistrarea completa cu reactia lui Bote:

 

 

Citeste si

Bianca: "Bote mi-a dat doua palme, a dat cu mine de usa"

Bote: "Bianca e o femeie de doi lei, fara creier"

Bianca vrea sa-l faca gelos pe Bote. Catalin: "E doar o tura a unui pion"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare