Vedete din Romania

#catalin botezatu #bianca dragusanu #despartire

Bote: "Bianca nu mai exista pentru mine!". Blonda a lesinat!

Bianca Dragusanu a lesinat in direct atunci cand a aflat ca Botezatu nu mai vrea sa auda de ea: "Pentru mine, Bianca nu mai exista!".

Dupa vizita nocturna la hotel, unde s-ar fi intalnit cu Adrian Mutu, Bianca Dragusanu a bifat un alt fotbalist pe lista: Adrian Cristea, mijlocasul dinamovist. Cand a aflat, Bote a luat foc: "Ma duc la Bianca sa o tund pentru ce mi-a facut!"

Faptul ca Bianca s-a dus acasa la un alt barbat l-a infuriat pe Bote, care a hotarat ca renunta la ea definitiv. "Daca Bianca mai are un pic de bun simt ar trebui sa paraseasca emisiunea asta, televiziunea asta, orasul asta. Roag-o pe Bianca sa nu mai minta si sa spuna ca era libera pentru ca stie foarte bine cand ne-am certat!", a spus designerul colegilor lui Dan Capatos.

Blonda, care a luat un calmant inainte de emisiune, s-a simtit din ce in ce mai rau si a lesinat. Medicii de ambulanta i-au facut o perfuzie si in cele din urma si-a revenit si a explicat ca, de fapt, ea si Bote erau despatiti de mult!

"Da, am gresit cand am intrat in casa altui barbat, dar eu stiu ca nu am facut nimic", a incercat sa se apere Bianca.

Scandalul acesta pare sa fie insa ultimul pentru cei doi, pentru ca designerul nu mai vrea nici o explicatie de la fost iubita.

"I-am zis sa nu ma mai sune niciodata, nu vreau sa mai aud de ea. Adio forever! Nu ma voi razgandi, despartirea este definitiva! Nu am nevoie de niciun fel de tensiuni acum, inainte de editia de la "Dansez", care e foarte importanta pentru mine. Bianca era un factor stresant, relatia scartaia de mai multa vreme, asa ca a fost cea mai buna decizie pe care puteam sa o iau", a declarat Botezatu pentru Cancan.

 

 

Citeste si

Botezatu: "O calc in picioare pe Bianca daca o mai vad"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare