Vedete din Romania

#catalin botezatu #bianca dragusanu #craciun

Bote: "Bianca nu se mai afla pe lista oamenilor carora sa le fac daruri de sarbatori"

Bianca Dragusanu a fost scoasa de pe lista de Craciun al lui Bote , dar designerul nu se grabeste sa o prezinte parintilot pe noua lui iubita, Violeta .

Catalin Botezatu considera Craciunul o sarbatoare trista, insa se bucura ca poate face bilantul pentru anul care se incheie de Revelion. Bianca Dragusanu a parasit lista oamenilor importanti din viata lui Bote.

“In general, daruiesc intotdeauna oamenilor prea mult si niciodata nu primesc nimic in schimb, dar am invatat sa nu mai am asteptari. Am constatat ca viata mi-a oferit tot ce mi-am dorit pana acum. In ceea ce o priveste pe fosta mea iubita, ea nu se mai afla pe lista oamenilor carora sa le fac daruri de sarbatori. In schimb, o voi suna pe mama ei sa-i urez Sarbatori fericite”, a declarat Bote pentru ziarulring.ro.

Catalin Botezatu nu o va prezenta pe Violeta parintilor sai. El a adus pana acum doar doua femei acasa, una dintre ele fiind chiar Tania Budi .

“De Craciun probabil voi fi cu Violeta, dar nu o voi prezenta parintilor mei. Prima iubita i-am prezentat-o mamei atunci cand aveam 19 ani. Era maritata si avea si copii. Binenteles ca mama nu a reactionat prea bine fata de mine. De atunci am decis ca iubitele sa nu le mai prezint familiei decat atunci cand va fi ceva foarte serios. Singura pe care a mai cunoscut-o de atunci si a placut-o foarte mult a fost Tania Budi, dorindu-si chiar sa am un copil cu ea”, a mai spus Catalin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare