Vedete din Romania

#bianca dragusanu #catalin botezatu #despartire

Bote, catre Bianca: "Asta e ce vrei tu de la viata? Ti-ai batut joc de munca mea!"

botezatu a infirmat acuzatiile despre loviturile pe care i le-ar fi dat Biancai. catalin spune ca nu i-a dat nici macar o palma pe fata.

"Recunosc ca am fost la ea duminica, la unu noaptea. Am intrat cu cheia din dotare, si, cand am vazut-o, i-am aruncat ziarele in fata! I-am zis: "Asta e ce vrei tu de la viata? Ti-ai batut joc de munca mea!". Nu am batut-o, doar am zgaltait-o. Daca o bateam, ii sarea botoxul din buze. Nici macar nu are urme pe fata. Abereaza! Indiferent cat de tare m-as enerva nu as da intr-o femeie!", a declarat catalin pentru Click!

Versiunea creatorului de moda este sustinuta si de specialisti. Dr. Calin Dobos, chirurg estetician la Clinica "Hyperion", spune ca un dinte fisurat ar fi lasat si alte urme.

"Daca persoana lovita are fatete de portelan, dintele se poate fisura de la doua palme. Totusi, in acest caz, pielea dintre palma si dinte ar fi fost strivita, deci ar fi ramas urme pe buze. O alta posibilitate ar fi daca, in loc de palma, se da cu pumnul sau cu un obiect contondent. Pe de alta parte, urmele lasate de un pumn sunt vizibile si dureaza cateva zile. Mai precis, Bianca ar fi avut buza umflata, daca botezatu ar fi dat cu pumnul. De asemenea, urmele lasate de palma constau in roseata si dureaza doar cateva ore", a explicat medicul. 

Catalin s-a certat si cu colega de apartament a Biancai, care sustine ca blonda avea urme de palma pe fata cand a gasit-o, dupa plecarea lui Bote.

"Jura-te ca tu ai vazut urme de palme. Baga-ti mintile in cap! Du-te acasa si invata pentru facultate. Lavinia, fetito, vezi-ti de lungul nasului abia operat. Daca tu ai vazut urme de palme pe fata Biancai, inseamna ca tu ai halucinatii", a declarat Botezatu prin telefon la "Un show pacatos".

 

Citeste si

Bote: "Am imbrancit-o, dar nu am batut-o pe Bianca"

Bianca: "Bote mi-a dat doua palme, a dat cu mine de usa"

Bote: "Bianca e o femeie de doi lei, fara creier"

Bianca vrea sa-l faca gelos pe Bote. Catalin: "E doar o tura a unui pion"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare