Vedete din Romania

#happy hour #maruta #ricky #bote

Bote catre Maruta: "Din cauza ta l-am dat afara pe Ricky"

In cadrul unei editii a emisiunii Happy Hour, Catalin Botezatu si-a argumentat decizia de-al concedia pe Voicu Panzar . Culmea, dar se pare ca unul dintre motivele acestuia a fost chiar Catalin Maruta, prezentatorul emisiunii.

Catalin Botezatu este foarte suparat pe faptul ca soferului Ricky i s-a urcat celebritatea la cap. Ca atare ca a hotarat sa-l puna pe bara.

"I-am dat o pauza sa se reculeaga, pentru ca nu are minte. M-a scos din sarite pentru ca, la fel ca si Bianca, celebritatea e greu de tinut pe umeri . Si daca o iei razna si esti dependent numai de niste ziare, inseamna ca esti un om de proasta calitate.

Ei (n.r. Bianca si Voicu) isi doresc cu orice pret sa apara in presa. Totul a pornit de la tine (n.r. Maruta) cu Ricky. Din cauza ta l-am dat afara ", i-a reprosat Botezatu lui Maruta.

Insa, calmandu-se putin, Bote a mai precizat ca, desi l-a dat afara pe Ricky, ar mai putea sa-i acorde o sansa acestuia, daca de acum incolo ii va respecta cu sfintenie cerintele.

"El nu a inteles ca sunt oameni care vor sa il ajute, drept pentru care i-am explicat aceste lucruri. In momentul in care le va intelege pe deplin, probabil va face din nou parte din echipa de manechini. Ricky nu este cu nimic mai special decat ceilalti. Sunt baieti mult mai frumosi, mult mai inteligenti. Baietii ceilalti, care chiar au invatat, care chiar au facut ceva in viata, se simt frustrati de aparitia unui baiat care, in afara de niste calitati fizice normale, nu a facut nimic", a incheiat Catalin Botezatu pentru Happy Hour.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului