Vedete din Romania

#bianca dragusanu #catalin botezatu #despartire

Bote: "Mi-au spus sa nu ma combin cu Bianca, pentru ca este o vipera"

Catalin Botezatu si Bianca au avut o discutie sincera despre relatia lor in emisiunea "Un show pacatos". Creatorul de moda si blonda s-ar fi indepartat chiar de la sfarsitul anului trecut.

"Am iubit-o foarte mult pe Bianca si o iubesc in continuare. M-am simtit penibil si umilit, dar si eu m-am lasat umilit cu buna stiinta", a spus Bote, citat de Cancan.

Designerul i-a criticat nevoie de atentia a Biancai si a declarat ca a fost avertizat despre caracterul ei cand a cunoscut-o.

"Sunt sigur ca mai mult de jumatate din tot ceea ce a facut Bianca a fost intentionat, ea are o mare problema: este disperata sa apara in presa cu orice pret! Toate certurile noastre au pornit de la aparitiile ei in ziare, poate sa recunoasca si ea", a Bote.

"Multe prietene ale ei mi-au spus sa nu ma combin cu ea, pentru ca este o vipera . Auzeam ca ar fi o femeie periculoasa, dar nu m-a interesat, pentru ca mie imi place pericolul", a adaugat creatorul de moda.

Bianca isi imbolnaveste mama?

In emisiunea lui Dan Capatos, Bote a rugat-o pe Bianca sa renunte la scandaluri pentru ca ii face rau mamei ei bolnave.

"Mama Biancai chiar sufera. Este bolnava si a cedat. A spus ca nu mai suporta si simte ca viata nu mai are niciun sens. Traieste intr-un oras mic si lumea vorbeste pe la colturi. Pentru mama ta ar trebui sa te potolesti!", a spus Bote.

"Peste 10 ani o vad naspa rau. Frumusetea este trecatoare, ambalajul se strica indiferent de imbunatatirile pe care le faci. Trebuie sa profiti de frumusetea ta pe moment sau sa faci ceva cu adevarat important ca sa eviti catalogarile nepotrivite" a mai sfatuit-o Catalin pe Bianca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului