Vedete din Romania

#vampirita #catalin botezatu #bianca dragusanu

Bote o ia pe Bianca drept "sexy-vampirita"

Botezatu i-a propus Biancai Dragusanu sa participe la un show regizat chiar de el. Proiectul se va numi "Cea mai sexy din lume!" si va fi difuzat din aceasta toamna atat in Romania, cat si in Statele Unite.

Botezatu o considera pe Bianca ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din lume, astfel ca i s-a parut firesc sa ii propuna acesteia sa participe la un concurs de frumusete .

De partea cealalta, Bianca a fost foarte entuziasmata de oferta. Chiar daca relatia ei amoroasa cu designerul s-a incheiat, Bianca spera ca macar asa sa mai poata sta pe langa Bote.

De altfel, blonda a declarat pentru Libertatea ca nu s-a logodit cu fotbalistul Adrian Cristea , asa cum s-a zvonit prin presa, si ca este in continuare o femeie libera .

Pentru concursul "Cea mai sexy vampirita din lume" vor fi selectate 30 de tinere, iar in finala vor intra doar 13 dintre ele.  

"Castigatoarea va avea contracte de pana la 100.000 de dolari si multe joburi în SUA, unde va fi promovat concursul. Romancele sunt foarte frumoase si sunt convins ca vor avea succes la publicul american, mai ales ca din show vor fi transmise imagini pe televiziuni din State", a declarat Catalin Botezatu, cel care se va ocupa de scenografie, de costume si de regia show-ului, pentru ziarul Libertatea.

Marea finala se va desfasura pe 31 august 2010 la Las Vegas si printre membrii juriului au fost invitate sa participe personalitati marcante ale showbizului printre care si milionarul Donald Trump , tenismenul Ilie Nastase, actrita Nicole Stein sau playmate-ul Tyran Richard.  

Citeste si:

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea, logoditi?

Bote: "Nu stiu nimic de Bianca si nu ma intereseaza"

Adrian Cristea o face geloasa pe Bianca Dragusanu cu Moni

Bianca Dragusanu, cea mai mediatizata vedeta din 2010

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare