Vedete din Romania

#mondenii #tv #catalin botezatu

Bote vrea sa dea in judecata "Mondenii"

Creatorul de moda Catalin Botezatu este suparat foc pe creatorii show-ului " Mondenii " de la Prima TV, dupa difuzarea unui pamflet despre care acesta sustine ca i-ar denigra imaginea.

Bote si-a consultat avocatii pentru ca vrea sa stie daca poate da in judecata postul TV pentru jignirile aduse in timpul emisiunii.

"Sunt speculatii gratuite care se fac de ani de zile si am obosit sa ma tot explic si sa ma disculp mereu! Daca am o iubita, se spune ca nu e decat de ochii lumii, daca imi petrec timp cu baietii alaturi de care lucrez, gata, sunt gay! Eu, prin natura meseriei mele, sunt inconjurat de baieti misto, dar asta nu inseamna ca avem mai mult decat o relatie profesionala si de amicitie . Nu am vazut episodul de marti cu mine, dar m-au sunat prietenii si mi-au spus cat de vulgar a fost. Parerea mea este ca au depasit orice limita! Este prea mult, prea mult...", a declarat Catalin Botezatu pentru Gardianul.

In pamflet, iubita lui, Bianca, jucata de Mirela Zeta , i se adreseaza lui Bote cu apelativul "Catalina" si descopera ca designerul avea in pat doi tineri aproape goi. "De fapt, Ricky e soferul meu, iar Petre e soferul lui Ricky. Ricky ma ia pe mine, dupa care Petre il ia pe Ricky. Bine, Petre ma ia si pe mine din cand in cand, iar cateodata ne luam toti trei deodata", este explicatia oferita de actorul care il joaca pe Botezatu unui reporter care ii ia un interviu.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare