Vedete din Romania

#bianca dragusanu #catalin botezatu #despartire

Botezatu: "O calc in picioare pe Bianca daca o mai vad"

Catalin Botezatu nu vrea sa o mai vada pe fosta iubita: "Bianca e bolnava mintal , iar eu cu asemenea oameni n-am ce sa mai vorbesc".

Dupa ce Bianca Dragusanu a fost prinsa de paparazzi la apartamentului fotbalistului Adrian Cristea, Botezatu a renuntat la orice sentiment pentru ea.

"Bianca sa stea la maica-sa acasa! Sa nu se mai intoarca, pentru ca o omor. Ea stie asta. Am fost si dupa emisiunea lui Capatos la apartament sa o bat, insa nu am mai gasit-o acasa. Fugise, probabil, de frica, in oras. Am vorbit cu mama ei si i-am zis sa o tina acasa, la Petrosani. Daca face prostia sa se intoarca, nu raspund pentru faptele mele. O calc in picioare daca o vad. Nu o mai ajut cu nimic, mi-am luat mana de pe ea. Nu are ce sa mai caute in apartamentul meu. Fara ajutorul meu, cei din modeling o vor sfarteca. E foarte orgolioasa, are o mandrie prosteasca, trece peste cadavre ca sa se vada in ziare. Daca nu se potoleste, toata lumea o s-o perceapa ca pe o femeie usoara, nu ca pe una smechera, cum crede ea", a declarat Catalin, pentru Click!

Dupa ce s-a mai linistit, creatorul de moda a declarat ca nu-i va lua inapoi cadourile blondei.

"Partea materiala e cea mai putin importanta pentru mine si nu ii voi lua nimic din ceea ce i-am dat. Nu partea materiala o va durea pe ea, pentru ca sunt convins ca a avut grija ca din banii pe care i-a castigat sa-si puna cate ceva deoparte. Presa o va decima oricum, eu nu trebuie sa fac nimic. Bianca ajunsese sa castige foarte mult pentru ca reusisem sa-i cresc foarte mult cota. Poate ca ea castiga chiar mai mult decat Capatos", a explicat Bote pentru ring.

In afara de iubirea si relatiile lui Catalin, Bianca a pierdut si slujba in emisiunea "Un Show Pacatos". Capatos a confirmat ca a inceput cautarile pentru o noua asistenta.

 

Citeste si 

Bote: "Bianca nu mai exista pentru mine!". Blonda a lesinat!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare