Vedete din Romania

#droguri #fumat #angelina jolie #brad pitt #marijuana

Brad Pitt, prins de Angelina in timp ce fuma marijuana

Cu toate ca formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood si nimic nu pare sa intervina in relatia lor, iata ca Angelina Jolie si Brad Pitt intampina probleme. Brad Pitt s-a apucat de droguri!

Dupa ce saptamana trecuta a fost surprins petrecand mult prea mult timp in compania unei colege de platou, de aceasta data Brad ii da motive de suparare Angelinei, dupa ce aceasta l-a descoperit fumand marijuana .

Revista americana National Enquirer dezvaluie ca Angelina Jolie l-ar fi surprins pe Brad Pitt, de mai multe ori, noaptea, ascunzandu-se prin casa ca sa fumeze marijuana. Angelina Jolie este disperata, vazand noile apucaturi ale iubitului sau.

Un prieten apropiat cuplului a dezvaluit ca Angelina Jolie uraste momentele in care Brad consuma marijuana pentru ca acesta isi pierde concentrarea si nu se mai poate baza pe el. In 1998, Angelina Jolie a dezvaluit intr-un interviu ce efecte au avut drogurile asupra ei, declarand ca marijuana a fost cea mai periculoasa. "M-am drogat cu de toate. Cocaina, heroina, ecstasy, LSD, tot. Cel mai rau efect, pentru mine, l-a avut insa marijuana. Ma simteam prostuta si radeam, si urasc sa ma simt asa", a marturisit actrita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare