Vedete din Romania

#relatie #irinel columbeanu #brianna caradja

Brianna Caradja regreta ca nu s-a maritat cu Irinel Columbeanu

Brianna Caradja regreta decizia de a refuza cererea in casatorie a lui Irinel Columbeanu. Cei doi s-au iubit in urma cu 14 ani, dar relatia lor s-a sfarsit inainte sa ajunga la altar. "Imi pare rau ca nu am avut curajul sa ma marit cu el, mai ales ca Iri era topit dupa cei doi baieti ai mei", isi aduce aminte printesa.

Un an de zile a durat povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu si Brianna Caradja. Cei doi s-au cunoscut si s-au indragostit la Paris, dar soarta nu le-a permis sa ramana impreuna.

"Eram abia divortata, copiii erau mici... Pur si simplu mi-a fost frica, nu am avut puterea necesara sa tin de aceasta poveste de iubire . S-a terminat tot la Paris, acolo unde a si inceput dragostea noastra. I-am explicat cum stau lucrurile, si chiar daca nu a inteles si a incercat sa ma faca sa ma razgandesc, pana la urma mi-a respectat decizia", a povestit Brianna pentru Click!

Cand s-au cunoscut, Irinel era un barbat galant care a cucerit-o rapid pe printesa mai inalta ca el. Dupa o cina romantica , cei doi si-au dat seama ca se iubesc si au continuat relatia ingreunata de distanta care ii despartea.

"L-am iubit enorm pe Irinel si am suferit cateva luni dupa ce ne-am despartit. Era foarte complicat pentru mine sa continuu aceasta relatie. Mama era foarte bolnava si facea tratament la Paris, iar eu nu puteam sa stau mereu pe avioane. Si nici el", a marturisit Brianna.

 

Citeste si

Brianna: "Irinel avea tarabe cu floricele de porumb"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare